Vetovihjeet: Brighton – Tottenham | 28.12. klo 22:15

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat torstain Valioliiga-ottelusta, jossa Brigton isännöi Tottenhamia. Tässä pelivalinta perusteluineen otteluun.

Brighton – Tottenham

Vastakkain on kaksi todella hyökkäysvoittoista joukkuetta, joten ainakin maaleja pitäisi olla luvassa. Spursin kannalta puolustuksen tilanne on todella iso ongelma, sillä avauksen topparipari on pois pitkään. Tämä näkyy vääjäämättä tekemisessä, joten Brighton on kertoimissa suosikki.

Tottenhamin hyökkäyksestä löytyy kuitenkin oveluutta ja laatua, joten tuskin nollille vierailijatkaan tulevat jäämään. Odotuksissa onkin, että maaleja tullaan näkemään reippaasti, koska Brighton on viime aikoina ollut tuloksellisesti ongelmissa ja omissa on kolissut.

Lähdetäänkin hakemaan lapulle kohde, että molemmat joukkueet tekevät maalin ja ottelussa nähdään yli 2,5 maalia. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kertoimeksi 1.65.