Vetovihjeet: Bosnia-Hertsegovina – Suomi | La 13.11. klo 16:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

MM-karsinnat ovat lohkovaiheen osalta huipennusta vaille valmiit. Vetovihjeet tulevat tänään itseoikeutetusti ottelusta Bosnia-Hertsegovina – Suomi.

Tsekkaa myös nämä:

Bosnia–Suomi-KISA: Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

Huuhkajille tarjolla jättikerroin 20,00 – femmalla satanen plakkariin!

Vetovihjeet: Bosnia & Hertsegovina – Suomi

Ottelun panokset ovat todella kovat – se on kai sanomattakin selvää. Ranska etenee mitä todennäköisimmin suoraan kisoihin, mutta kuka nappaa paikan jatkokarsinnassa?

Ukrainalla on 9 pistettä, Suomella 8 ja Bosnialla 7.

Varmaa on se, että lauantaina molemmat joukkueet Bosnian ja Huuhkajien välisessä kamppailussa tulevat panostamaan tiukkaan puolustuspelaamiseen. Tämän tulee tekemään ainakin Markku Kanervan ryhmä.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa päädyttiin 2-2-tasuriin, mutta tämänkaltaisia lukemia tuskin tänään tullaan näkemään ja voikin hyvin olla, että vain yksi osuma riittää ratkaisemaan pelin suuntaan tai toiseen.

Vähämaalinen ottelu on edessä, joten valintamme onkin alle 2,5 maalia, josta saa jopa varsin kelvollisen sorttista kerrointa.

13.11. klo 16:00
Bosnia-HertsegovinaSuomi
Vihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,68

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!