Vetovihjeet: Hakeeko BK-46 täydet pisteet Raumalta?

liiga-vihjeet eurooppa-liigan RoPS pelivihjeet vetovihjeet torstai pallomeri.net washington
RoPS pelivihjeet vetovihjeet torstai pallomeri.net

Tänään pelataan Kakkosessa yksi kamppailu, kun Pallo-Iirot kohtaa kotikentällään karjaalaisen BK-46:n. Päivän kuumimmat vetovihjeet löytyvät myös tästä kohteesta.

Pallo-Iirot – BK-46

Raumalaiset ovat sarjan huonoin kotijoukkue ja viime aikaiset esitykset eivät lupaa paljoa. Pallo-Iirojen edellinen voitto on niinkin kaukaa kuin kesäkuun alusta. Sen sijaan vierailija BK-46 on esiintynyt todella vakuuttavasti viime aikoina, kun edellisestä viidestä pelistä on irronnut peräti neljä voittoa ja yksi tasapeli. Maaleja karjaalaisjoukkue ei ole päästänyt ainuttakaan näissä viidessä pelissä. Vierailijat lähtevätkin otteluun ennakkosuosikkina.

Mainos alkaa

Sandefjord – Stabaek

Norjan cup jatkuu puolivälierillä, kun vastakkain asettuvat Norjan liigan viimeisenä oleva Sandefjord ja Stabaek, joka hengittää Rosenborgin niskaan sarjakakkosena. Kotijoukkue Sandefjord on pystynyt voittamaan Stabaekin viimeksi vuonna 2006, joten siitä on vierähtänyt pitkä tovi. Isäntien katseet on myöskin tiukasti Norjan liigassa, koska joukkue taistelee tosissaan putoamista vastaan, joten vierailijat pääsevät otteluun selvästi paremmista lähtökohdista. Vahvasti eri sivustoilla vihjattu Stabaek laitetaan lapulle kertoimella 1,85.


Joukkueet: