Vetovihjeet: Belgia – Puola | 8.6. klo 21:45

MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat keskiviikkona Kansojen liigasta, jossa Belgia ja Puola iskevät yhteen. Tsekkaa perustelut ja pelivalinta.

Belgia – Puola

Belgia koki nöyryyttävän tappion avauspelissä, kun Hollanti haki vieraskentältä 4-1-voiton. Sen sijaan Puolan startti oli voitokas, kun Wales kaatui lukemin 2-1. Belgia on materiaaliltaan kovempi nippu, jonka pelaaminenkin pitäisi olla sellaisella tasolla, että Puola menee nurin.

Kun tähän päälle lyödään viime ottelu ryöpytys, niin asenne on taatusti kunnossa kotiyleisön edessä. Belgialta löytyy sellaista henkilökohtaista taitoa, jota Puola ei vastaavasti pysty lyömään pöytään. Tämä nousee taiston ratkaisuksi ja kotijoukkue tulee juhlimaan voittoa.

Esimerkiksi Coolbetilla Belgian voitosta on tarjolla kertoimeksi 1.63.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!