Vetovihjeet: Bayern München – Sevilla | Klo 22:00

UCL-vihjeet vetovihjeet valioliiga-vihje futis-vihjeet

Vetovihjeet tulevat keskiviikkona pelattavasta Uefan Super Cupista, jossa Mestarien liigan voittanut Bayern München kohtaa Eurooppa-liigan mestarin Sevillan.

Bayern München – Sevilla

Bayern München porskutti vakuuttavalla tavalla Mestarien liigan voittoon. Myös uusi Bundesliiga-kausi sai sensaatiomaisen startin, kun joukkue murskasi Schalken numeroin 8-0.

Sen sijaan Sevillan kausi La Ligassa ei ole vielä alkanut, joten joukkueella on alla ainoastaan pari harjoitusottelua. Vaikka espanjalaisjoukkue on laadukas, niin Bayern München on täysin eri puusta veistetty. Hurjalla itseluottamuksella porskuttava saksalaisjoukkue on vain vahvistunut kesästä, kun Leroy Sane saapui riveihin Manchester Citystä.

Sevilla on tekemättömän paikan edessä, kun Bayernin koneisto jauhaa 90 minuuttia.

Mainos alkaa

Coolbet tarjoaa Bayernin voitosta artikkelin kirjoitushetkellä markkinoiden korkeimman kertoimen, joka napataan lapulle. Myös saksalaisten vähintään kahden maalin voitto on mainio pelikohde.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!