Vetovihjeet: Bayern kohtaa PSG:n – otteluun tarjolla myös ilmainen live stream

Vetovihjeet: Bayern kohtaa PSG:n – otteluun tarjolla myös ilmainen live stream

Vetovihjeet tulevat lauantain mielenkiintoiseen harjoitusotteluun, jossa kohtaavat saksalaisjätti Bayern München ja ranskalaisjätti PSG.

Vetovihjeet:

Bayern München – PSG

Bayern München ja PSG kohtaavat tänään harjoitusottelussa, joka on myös osa International Champions Cupia. Ottelussa on vain yksi suosikki, sillä PSG lähtee kamppailuun täysin kakkosmiehistöllä. Ranskalaisilla on mukana suurelle yleisölle tutuista nimistä ainoastaan Gianluigi Buffon ja Adrien Rabiot.

Sen sijaan Bayernin riveissä pelaa lukuisia tähtipelaajia, kuten Franck Ribery ja Arjen Robben. Saksalaiset tulevatkin jyräämään tässä ottelussa selvään voittoon, joten laitetaan lapulle Bayern -1,5.

Ottelun näet suorana lähetyksenä myös NordicBetin LiveStream-palvelusta, jonka saat auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

PELIKOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut