Vetovihjeet: BATE ei anna HJK:lle armoa Valko-Venäjällä

Mestarien liiga -vihjeet
Arsenal pelivihjeet vetovihjeet keskiviikko pallomeri.net

Keskiviikon vetovihjeet tulevat BATE-HJK-otteluun, jossa panokset ovat valtavat niin kuin aina Mestarien liigan karsinnoissa. Tässä perustelut valintaan!

Vetovihjeet:

BATE – HJK

HJK joutuu todella tiukkaan paikkaan keskiviikkoiltana, kun edessä on vierasottelu BATEa vastaan. BATE on erittäin kova kotijoukkue ja tappiot kotiyleisön edessä ovat olleet vähissä viime kausien aikana. Muun muassa viime kaudella Bundesliigassa pelannut Köln kärsi Eurooppa-liigassa tappion BATElle.

Helsinkiläiset ovat pelanneet Veikkausliigassa tällä kaudella mainiosti, mutta nyt vastus on kovempi kuin kertaakaan aikaisemmin tällä kaudella. BATE tarvitsee kotikentältä hyvän tuloksen ja sen se tulee myös saamaan, sillä HJK ei vain tule pysymään tänään mukana vauhdissa. Isäntien vähintään kahden maalin voitto lapulle.

Lue myös: Lyö vetoa ja voita matka Real Madrid – Atlético Madrid -otteluun Tallinnaan

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!