Vetovihjeet: Jokereiden otteluun yksi mainio pelivalinta

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Vetovihjeet tulevat KHL:n huippukamppailusta, kun Jokerit matkustaa sarjakärki Jekaterinburgin vieraaksi. Tässä pelivalinta klo 16:00 alkavaan kamppailuun.

Vetovihjeet:

Avtomobilist – Jokerit

Jokerit vierailee keskiviikkona KHL:n kovimman joukkueen luona, kun vastassa on Avtomobilist. Tämän kauden suurin sensaatio on ollut mykistävässä vireessä eikä joukkue ole hävinnyt kuin kertaalleen. Avtomobilist on perustanut pelinsä äärettömän tiukkaan puolustuspeliin ja hyökkäyspään tehokkuuteen. Jokerit on myös mainiossa vireessä, joten edessä on huikaiseva kamppailu, josta jännitystä tuskin tulee puuttumaan. Mikäli voittajaa pitäisi veikata, niin Avtomobilist yli 2 kerroin on vähintäänkin pelattava.

Täällä lähdetään kuitenkin liikkeelle underilla, sillä Avtomobilistin 12 kotiottelusta peräti yhdeksässä on jääty alle kuuden maalin. Myös Jokereiden vierasotteluissa under 5,5 on ollut todennäköisempi vaihtoehto, joten se on myös poiminta päivän peliin.

LISÄTIEDOT KERTOIMISTA!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!