Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Aston Villa ja West Ham iskevät yhteen Valioliigassa

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Aston Villa ja West Ham iskevät yhteen Valioliigassa

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään jalkapallon puolelta, mistä kaivettiin kaikki neljä kohdetta. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan.

Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000€ Jackpot!

Pelikuponki 1:

Djurgården – Helsingborg

Djurgårdenilla on sauma nousta tänään sarjakärkeen, mikäli joukkue nappaa voiton kotikentällä. Se on jopa erittäin todennäköistä, sillä Helsingborgin vire on surkea ja putoamisuhka on edelleen läsnä. Otetaan varman päälle ja laitetaan tuplaukseen Djurgårdenin yli 0,5 maalia, joka pitäisi olla täysin saletti.

AFC Eskilstuna – Elfsborg

Eskilstunan tilanne alkaa olemaan tukala, sillä omissa kolisee jatkuvasti ja tappiot seuraavat toinen toisiaan. Edellisissä neljässä ottelussa omiin on mennyt 12 maalia, mikä on suorastaan katastrofaalista. Elfsborg on viime vuosina hallinnut joukkueiden keskinäisiä otteluita selvästi ja nytkin joukkue pääsee henkisesti huomattavasti helpommista lähtökohdista matsiin. Laitetaan lapulle Elfsborgin yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan, jossa on tällä viikolla 5000 euron jättipotti!

TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Aston Villa – West Ham

West Ham on kerännyt kolmesta edellistä Valioliiga-ottelusta seitsemän pistettä, joten suunta on oikea. Varsinkin isolla rahalla saapunut Sebastien Haller on päässyt kiinni juoneen ja osoittanut olevansa kovan luokan pelimies. Aston Villan joukkue meni kesän aikana isolla kädellä uusiksi ja se on valitettavasti näkynyt tekemisessä, sillä otteet ailahtelevat isosti pelienkin sisällä. Tasapainoisempi West Ham hakee maanantaina pisteen Villa Parkilta.

Torino – Lecce

Sarjanousija Lecce on hävinnyt molemmat avauspelinsä ja myös avausmaali on edelleen syntymättä. Sen sijaan Torino on aloittanut kauden kahdella tyylikkäällä voitolla, kun Atalanta ja Sassuolo kaatuivat. Torino on ehdoton suosikki kotikentällään voittajaksi ja on vaikea nähdä Leccen pystyvän yllätykseen.

vetovihjeet tuplaukseen -torinowh

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut