Vetovihjeet: Arsenal – Man City | 8.10. klo 18:30

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Sunnuntain vetovihjeet tulevat illan todellisesta herkkupalasta, jossa Arsenal ja Manchester City kohtaavat Valioliigassa. Tässä pelivalinta.

Arsenal – Manchester City

Panokset näissä peleissä ovat valtaisat, sillä keskinäiset nousevat isoon arvoon mestaruustaiston kannalta. Nyt tilanne on vieläpä erittäin kihelmöivä, sillä joukkueilla on vain yksi piste sarjassa eroa. Man City kärsi viime viikonloppuna yllättävän 2-1-tappion Wolvesille, joten parannettavaa riittää. Myös Arsenalilla on omat kysymysmerkkinsä, sillä Bukayo Saka loukkaantui Mestarien liigassa ja miehen pelaaminen on epävarmaa.

Molemmilta löytyy kuitenkin hyökkäyksestä kovaa tekijää, kun taas puolustukset ovat niitä heikkoja kohtia. Ei olisikaan yllätys, jos maaleja nähtäisiin molemmissa päissä.

Viime kaudella joukkueiden keskinäiset päättyivät Citylle 3-1 ja 4-1, joten sekin antaa osviittaa maalimääristä.

Näin ollen laitetaan lapulle otteluun yli 2,5 maalia, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.95.