Vetovihjeet: Argentiina – Brasilia | 11.7. klo 03:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelattavaan Copa Américan finaaliin, jossa kohtaavat Argentiina ja Brasilia.

Copa American finaaliin ilmainen veikkauskisa – voita 25 000 €!

Argentiina – Brasilia

Copa Américan finaaliin saatiin kaikkien odottama kohtaaminen, kun Lionel Messin Argentiina kohtaa Neymarin tähdittämän Brasilian. Tämän kaksikon otteet ovat tietysti finaalin keskiössä, mutta onhan kentällä muutenkin tarjolla melkoista tähtiloistoa.

Mainos alkaa

Varsinkin Brasilia on täynnä tähtinimiä, joten laatua riittää aina penkille asti. Argentiina ei missään nimessä ole materiaaliltaan yhtä vahva nippu ja tuo voi olla ratkaiseva tekijä, kun mietitään mestaria.

Varsinkin Argentiinan puolustus joutuu valtavan haasteen eteen, kun sen pitäisi pystyä pysäyttämään Neymar ja kumppanit. Argentiinan toivo lepääkin Lionel Messin harteilla, mutta riskitekijöitä on liikaa, jotta maan voittoa voisi veikata. Näin ollen lapulle lähtee Brasilian voitto.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!