Vetovihjeet 30.05: Gelsenkirchenissä nähdään maaleja

Vetovihjeet bundesliiga

Lauantain vetovihjeet napataan heikossa vireessä olevan Schalken ja putoamiskamppailuun ajautuneen Werder Bremenin välisestä ottelusta. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 16:30.

Vetovihjeet 30.05.

Schalke – Werder Bremen

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,95)

Gelsenkirchenissä nähdään tänään kahden heikossa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen kun Schalke ja Werder Bremen iskevät yhteen klo 16:30 alkavassa ottelussa. Schalke-Bremen-ottelu on myös Coolbetin Päivän Peli, joten 1X2-kertoimien laskennallinen palautus on 100%.

Schalke oli vaikeuksissa ennen tauon alkua. Vaikeudet ovat saaneet jatkoa, sillä joukkue on hävinnyt kaikki tauon jälkeen pelatut ottelut. Schalke on napannut kuudesta edellisestä ottelustaan vain yhden pisteen. Schalke on voittanut Bundesliigassa edellisen kerran tammikuussa, joten meno on ollut todella tuskaista.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Bremen on saalistanut tauon jälkeisistä otteluistaan neljä pistettä. Pistesaalis on varsin mukava kun ajatellaan, että joukkue on kohdannut edellä mainituissa otteluissa Bayern Leverkusenin, Freiburgin sekä Mönchengladbachin.

Werder Bremenin esitys Bayern Leverkusenia vastaan oli varsin heikko, mutta Freiburgia ja Mönchenglabachia vastaan pelatuissa otteluissa nähtiin jo viitteitä paremmasta huomisesta. On kuitenkin syytä todeta, että Bremenin hyvät tulokset eivät kerro ihan koko totuutta, sillä joukkue oli ajoittain vaikeuksissa edellä mainituissa otteluissa.

Bremenillä loistava iskun paikka

Schalken peli tökkii tällä hetkellä pahasti. Hyökkäyspeli on mielikuvituksetonta  ja puolustuslinja vuotaa ajoittain todella pahasti. Schalke on päästänyt kolmessa edellisessä ottelussaan peräti kahdeksan maalia, joten Valioliigastakin tutulla David Wagnerilla riittää pohdittavaa.

Bremenillä on tänään hyvä mahdollisuus kolmeen pisteeseen Schalken kompuroinnin ansiosta. Bremen on hallinnut joukkueiden viimeisimpiä kohtaamisia, sillä joukkue on voittanut peräti neljä viidestä edellisestä Schalkea vastaan pelatusta ottelusta.

Uskon, että Gelsenkirchenissä tullaan näkemään tänään maaleja. Bremenin kaksi edellistä ottelua ovat olleet vähämaalisia, mutta tulokset eivät kerro koko totuutta otteluiden kulusta. Yli 2,5 maalille tarjottu Coolbetin 1,95 kerroin vaikuttaa varsin hyvältä valinnalta tähän otteluun.

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!