Vetovihjeet 29.06: Crystal Palace – Burnley | Klo 22:00

vetovihjeet nations league

Maanantain vetovihjeet tulevat päivän ainoasta Valioliiga-ottelusta. Maanantain kamppailussa kohtaavat Crystal Palace ja Burnley. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 22:00.

Vetovihjeet 29.06.

Crystal Palace – Burnley

Valinta: Burnley, tasapeli ei vetoa (2,65)

Crystal Palace aloitti tauon jälkeiset ottelut voitokkaasti, kun Roy Hodgsonin miehistö kaatoi Bournemouthin vieraskentällä lukemin 0-2. Edellisellä ottelukierroksella tuli kuitenkin lunta tupaan oikein urakalla, sillä Palace hävisi Anfieldilla Liverpoolille tylysti 4-0.

Myös vierasjoukkue Burnley on aloittanut tauon jälkeiset pelit voitolla ja tappiolla Crystal Palacen tapaan. Burnley kärsi ensin tylyn 5-0 tappion Manchester Citylle, mutta edellisessä ottelussa joukkue onnistui nappaamaan 1-0 voiton Watfordista.

Mainos alkaa

Crystal Palace sekä Burnley ovat pelanneet tähän mennessä hienon kauden. Joukkueet löytyvät sarjataulukon keskikastista perättäisiltä sijoilta, eikä putoaminen ole lähelläkään. Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus nousta vielä kymmenen parhaan joukkueen joukkoon tällä kaudella, joten uskoisin että tämä motivoi molempia joukkueita kauden viimeisissä otteluissa.

Palace hallinnut joukkueiden aiempia kohtaamisia

Crystal Palace on hallinnut joukkueiden aiempia kohtaamisia, sillä joukkue hakee tänään jo viidettä perättäistä voittoaan Burnleystä. Palacen lähtökohdat tähän otteluun eivät ole kuitenkaan parhaat mahdolliset nimittäin Christian Benteke sekä Wilfried Zaha ovat todennäköisesti sivussa maanantai-illan ottelusta. Edellä mainitun kaksikon puuttuminen aiheuttaa kovan loven Palacen hyökkäyslinjaan.

Myös Burnleyllä on poissaoloja hyökkäyspäässä kun Chris Wood, Ashley Barnes sekä Johann Gudmundsson ovat sivussa tämän päivän ottelusta.

Maanantai-illan kamppailu tulee olemaan tasainen. Palace on asetettu ottelussa kohtalaisen selväksi suosikiksi, mutta on hyvä huomioida, että kotiedun merkitys ei ole edelleenkään normaali kun ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Myös Zahan mahdollinen poissaolo tasaa ottelun asetelmia entisestään.

Me lähdemme hakemaan tulosta tällä kertaa Burnleyn menestyksen kautta. Burnley dnb-vedolle on tarjolla varsin mukava 2,65 kerroin ja me tartumme siihen maanantain vetovihjeissä. ”Tasapeli ei vetoa” vetomuodossa panokset palautetaan, mikäli ottelu päättyy tasapeliin.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!