Vetovihjeet 27.06: Bundesliigan päätöskierroksella isot panokset

valioliiga-vihje vetovihjeet

Saksan Bundesliigan päätöskierros potkaistaan käyntiin tänään klo 16:30. Päätöskierroksella pelataan muutamia todella isoja otteluita, joten jännitettävää riittää loppumetreille asti. Tässä vetovihjeet lauantain peleihin.

Vetovihjeet 27.06.

Werder Bremen – FC Köln

Valinta: Alle 3,5 maalia (1,78)

Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen on suoran putoajan paikalla ennen tämän päivän otteluita. Sarjapaikka ei ole enää täysin Bremenin omissa käsissä, mutta Bremenillä on vielä mahdollisuus välttää suora putoaminen, mikäli joukkue onnistuu voittamaan Kölnin. Voiton lisäksi, Bremen tarvitsee apuja Union Berliniltä, joka pelaa kauden viimeisen ottelunsa Düsseldorfia vastaan.

Kölnillä ei ole tässä ottelussa minkäänlaisia panoksia, joten Bremenin suosikin asema on osittain ymmärrettävää. Ottelu tulee kuitenkin olemaan todennäköisesti hyvin tasainen ja maalimäärä voi jäädä yllättävän pieniksi, sillä Bremenillä ei ole varaa päästää ylimääräisiä maaleja jos joukkue haluaa voittaa tänään.

Mainos alkaa

Kölnin peleissä on nähty reippaasti maaleja, mutta ottelun asetelmat huomioiden, alle 3,5 maalille tarjottu 1,78 kelpaa mukaan vetolapuille.

Bayer Leverkusen – Mainz

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia (1,75)

Myös päivän toisessa kohteessa on isot panokset, sillä Bayer Leverkusen jahtaa Mestarien liiga -paikkaa Bundesliigan päätöskierroksen ottelussa. UCL-paikka vaatii kuitenkin Leverkusenilta ehdottomasti voittoa ja mieluusti vielä suurilla lukemilla.

Leverkusen on ottelun ennakkosuosikki, mutta vierasjoukkue Mainz on esiintynyt edukseen viime kierroksien aikana, sillä Mainz on voittanut kolme, neljästä edellisestä ottelustaan. Hienoin esitys nähtiin pari viikkoa sitten, kun joukkue kaatoi Dortmundin vieraskentällä 0-2.

Leverkusen on pakkovoiton edessä, mutta Mainz tulee antamaan tänään kovan vastuksen, vaikka joukkueella ei olekkaan suurta panosta päivän ottelussa. Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia vedolle tarjottu 1,75 kerroin otetaan toisena kohteena mukaan lauantain peleihin.

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!