Vetovihjeet 27.05: Augsburg hakee toista perättäistä voittoa keskiviikkona

Vetovihjeet bundesliiga

Keskiviikon vetovihjeet tulevat Augsburgin ja Paderbornin välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 21:30.

Vetovihjeet 27.05.

Augsburg – Paderborn

Valinta: Augsburg (1,95)

Augsburg kohtaa tänään kotikentällään sarjataulukon viimeisellä sijalla olevan Paderbornin. Augsburg katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputkensa edellisellä ottelukierroksella, kun joukkue nappasi historian ensimmäisen voittonsa Schalkesta. Historiallinen voitto oli ansaittu, sillä 0-3 tulos ei jätä sijaa selittelyille.

Schalken rivit ovat tällä hetkellä pahasti sekaisin, mutta siitä huolimatta Augsburgin voittoa ei sovi vähätellä, sillä joukkue pelasi kokonaisuudessaan varsin kelvollisen ottelun. Voitto toi varmasti rutkasti kauan kateissa ollutta itseluottamusta kauden seuraavia pelejä ajatellen.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Paderborn venyi edellisessä ottelussaan 1-1 tasapeliin Hoffenheimin kanssa. Hoffenheim hallitsi ottelun tapahtumia ja loi enemmän maalipaikkoja, mutta lopulta ottelu päättyi pisteiden jakoon. Vaikka Paderborn saalisti ottelusta pisteen niin joukkueen voitoton putki venyi jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Augsburg lähtee illan otteluun suosikin asemasta, mutta kotiedun merkityksen alenemista on hyvä muistuttaa tälläkin kertaa. ”Neutraalista” kentästä huolimatta, hyppäämme tänään kotijoukkueen kelkkaan. Augsburgin historiallinen voitto ei voi olla näkymättä joukkueen otteissa tänään, joten kentällä nähtänee erittäin terävä ja latautunut kotijoukkue. Augsburgin voitolle tarjottu 1,95 kerroin kelpaa näin ollen mukaan keskiviikon vetolapuille.

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!