Vetovihjeet 27.01: Vanha Rouva ei kompastele Stadio Olimpicolla!

Vetovihjeet 27.01: Vanha Rouva ei kompastele Stadio Olimpicolla!

Sunnuntain vetovihjeet tulevat Serie A:n huippuottelusta, jossa Lazio kohtaa kotikentällään sarjaa dominoivan Juventuksen. Kamppailu potkaistaan käyntiin klo 21:30.

Vetovihjeet 27.01.

Lazio – Juventus

Valinta: Juventus (2,08)

Lazio ja Juventus iskevät tänään yhteen Stadio Olimpicolla. Olimpico on ollut viime vuosien aikana Juventukselle varsin mieluinen pelipaikka, sillä Juve on hävinnyt Laziolle Olimpicolla edellisen kerran vuonna 2013.

Kotijoukkue Lazio on Serie A:n sarjataulukon seitsemännellä sijalla ennen tämän illan ottelua. Jopa Mestarien liiga -paikka on Laziolle vielä täysin mahdollinen, mutta toisaalta, Atalanta, Fiorentina sekä Sassuolo ovat vain muutaman pisteen Lazion takana.

Lazio on onnistunut keräämään viidestä edellisestä ottelustaan seitsemän pistettä. Lazion edellinen Serie A:n ottelu päättyi tappioon, kun joukkue hävisi Stadion San Paololla Napolille lukemin 2-1.

Lazion kokoonpanosta puuttuu tänään pelikieltojen takia keskikenttämies Adam Marusic sekä toppari Francesco Acerbi. Kun myös Luiz Felipe on tänään hyvin todennäköisesti poissa kokoonpanosta, niin Lazion puolustuslinja on varsin repaleinen.

Vierasjoukkue Juventus jatkoi vahvaa menoaan Serie A:ssa, kun joukkue kaatoi Chievon kotikentällään selkein 3-0 lukemin. Voitto nosti ”Vanhan Rouvan” 56 pisteeseen, mikä tarkoittaa sitä, että Napoli on jäänyt jo kahdeksan pisteen päähän Juventuksesta. Jos Juventus voittaa tänään, pistero venähtää jo murskaavaan 11 pisteeseen.

Juventus ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan Serie A:ssa, joten voitanee sanoa, että sarjan parhaasta joukkueesta ei ole ollut tähän mennessä epäselvyyttä. Tänään, Massimiliano Allegrin nimeämästä kokoonpanosta puuttuu Miralem Pjanic, Sami Khedira, Mehdi Benatia, Juan Cuadrado, Mario Mandzukic sekä Andrea Barzagli. Lukuisista poissaoloista huolimatta, Juventus saa tänään kentälle todella laadukkaan avauskokoonpanon.

Juventus lähtee illan otteluun suosikin asemasta, vaikka Lazio nautiskelee kotiedusta. Kotiedun merkitys on kuitenkin normaalia pienempi, sillä Lazio on onnistunut voittamaan Juventuksen kotikentällään viimeksi vuonna 2013, kuten ylempänä mainittiin.

Molemmilla joukkueilla on tänään poissaoloja, mutta Juventuksen laadukkaampi ja leveämpi materiaali kääntää vaakakupin vierasvoiton puolelle. Coolbetin tarjoama 2,08 kerroin Juven voitolle kelpaa näin ollen loistavasti mukaan sunnuntain betseihin!

Juventuksen voitto kiinni Coolbetilla!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut