Vetovihjeet 23.10: Mestarien liiga -ottelut täyttävät keskiviikon vetolaput

Vetovihjeet 23.10: Mestarien liiga -ottelut täyttävät keskiviikon vetolaput

Mestarien liiga -ottelut ovat esillä myös tämän päivän vihjeissä. Keskiviikon vetovihjeet tulevat tällä kertaa klo 22:00 alkavista otteluista.

Vetovihjeet 23.10.

FC Red Bull Salzburg – Napoli

Valinta: Alle 3,5 maalia (1,78)

Napoli vierailee tänään Salzburgissa. Salzburg on aloittanut Mestarien liiga -ottelut voitolla ja tappiolla kun vierasjoukkue Napoli on puolestaan napannut voiton ja tasapelin. Salzburgin kahdessa ensimmäisessä ottelussa on hurjasteltu maaleilla, sillä joukkueen maaliero on kahden kierroksen jälkeen peräti 9-6. Samaa ei voi sanoa Napolista, jonka peleissä on nähty tähän mennessä vain kaksi maalia.

Salzburgin kotietu on tänään merkittävä. Siitä kertovat myös ottelun kertoimet, jotka asettavat Salzburgin tämän ottelun ennakkosuosikiksi. Tämän illan ottelu on ennakoitu varsin runsasmaaliseksi. Suurta maalijuhlaa ei kuitenkaan välttämättä tulla näkemään, sillä Napolin puolustuspelaaminen on ollut tällä kaudella todella vakuuttavaa. Samaan hengenvetoon on myös todettava, että Napolin hyökkäyspeli on ollut viime aikoina hieman tukossa. Siitä kertoo omaa kieltään Napolin edellinen Mestarien liiga -ottelu, jossa joukkue jäi 0-0 tasapeliin Genkin kanssa.

Salzburg on kova kotijoukkue, mutta Napolin tiivis puolustuspeli tulee tuottamaan tänään vaikeuksia kotijoukkueelle. Alle 3,5 maalille tarjotaan tällä hetkellä kelvollista 1,78 kerrointa ja se napataan mukaan keskiviikon peleihin.

Ilmainen futisvisa – Veikkaa Ajax-Chelsea-ottelun tapahtumia ja voita ilmaisveto!

Slavia Praha – Barcelona

Valinta: Barcelona -1 (2,32)

Keskiviikon toisessa kohteessa luotetaan Barcelonaan. Barca kohtaa tänään vieraskentällä Slavia Prahan, joka on selvästi F-lohkon heikoin joukkue. Slavia Praha nappasi ensimmäisellä ottelukierroksella yllättävän vieraspisteen Interiltä, mutta heti seuraavassa ottelussa Dortmund haki täydet pisteet Prahasta.

Barcelona on avannut UCL-kautensa voitolla ja tasapelillä. Barcelonan kone yskähteli pahasti alkukaudesta, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkueen vire on löytymässä. Barcelona on napannut viidestä edellisestä ottelustaan viisi voittoa ja joukkueen pelätty hyökkäyskolmikko on alkanut löytämään toisensa. Luis Suarez on iskenyt neljässä edellisessä pelaamassaan ottelussa peräti viisi maalia, joten alkukauden tehottomuus näyttäisi olevan historiaa.

Barcelonan materiaali on huomattavasti kovempi kuin Slavia Prahalla ja se tulee näkymään tänään kentällä. Barcelona on tällä hetkellä varsin hyvässä iskussa, joten joukkueen kompurointiin on vaikea uskoa haastavasta vieraspelistä huolimatta. Barcelonan kahden maalin voitto otetaan mukaan peleihin 2,32 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut