Vetovihjeet 23.05: Bundesliiga jatkuu viiden ottelun voimin

Vetovihjeet bundesliiga

Bundesliiga jatkuu tänään viiden ottelun voimin. Kierros potkaistaan käyntiin klo 16:30. Tässä vetovihjeet lauantain kierrokselle.

Vetovihjeet 23.05.

Freiburg – Werder Bremen

Valinta: Freiburg (2,15)

Päivän ensimmäinen valinta napataan Freiburgin ja Werder Bremenin välisestä ottelusta. Kotijoukkue Freiburg on tämän ottelun ennakkosuosikki, vaikka kotiedun arvo laskeekin näinä päivinä.

Sarjataulukon seitsemännellä sijalla oleva Freiburg venyi viime lauantaina hyvään suoritukseen, kun joukkue haki vieraspisteen Leipzigiltä. Leipzig hallitsi ottelua ja loi enemmän maalipaikkoja, mutta venyminen on oikea sana kuvastamaan Freiburgin esitystä.

Mainos alkaa

Freiburg taistelee tosissaan jopa Eurooppa-liiga-otteluihin oikeuttavista sijoituksista, joten joukkue janoaa pisteitä tämän päivän ottelusta. Freiburgin kokoonpanossa ei ole pahoja poissaoloja jos pitkäaikaispotilaat jätetään pois laskuista.

Vierasjoukkue Bremen oli tarkemmassa syynissä jo viime viikonlopun vihjeissä. Nostimme edellisellä kerralla esiin Bremenin puolustuspään ongelmat. Nämä ongelmat ilmenivät karulla tavalla Leverkusenia vastaan pelatussa ottelussa, kun Leverkusen löi taululle tylyt 1-4 lukemat.

Bremenin puolustuspelaaminen oli ajoittain ala-arvoista edellisessä ottelussa. Etenkin erikoistilanteiden sekä keskityspallojen puolustamisessa ilmeni todella suuria haasteita. Jos Bremenin puolustuspeliin ei saada pikaisesti muutoksia niin putoaminen on todella lähellä. Bremen sai luotua Leverkusenia vastaan pelatussa ottelussa muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely jäi pahasti piippuun.

Freiburg on tällä hetkellä huomattavasti paremmassa iskussa kuin vierasjoukkue Bremen. Kun tähän lisätään vielä Bremenin karmivat puolustuspään ongelmat niin Freiburgin kotivoitolle tarjottu 2,15 kerroin kelpaa mukaan lauantain peleihin.

Ilmaisvetokarkelot – nappaa ilmaisvetoja Mönchengladbach-Leverkusen-ottelusta!

Paderborn – Hoffenheim

Valinta: Hoffenheim (2,10)

Lauantain toisessa valinnassa nähdään kahden heikossa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen, kun putoamiskamppailuun ajautunut Paderborn isännöi Hoffenheimia.

Paderborn on tällä hetkellä Bundesliigan viimeisellä sijalla. Joukkue on onnistunut keräämään tämän kauden 26 ottelusta vain 17 pistettä. Paderbornin tilanne on näin ollen todella tukala, mutta peli ei ole vielä täysin menetetty jos joukkue alkaa keräämään pisteitä tulevista otteluistaan.

Vierasjoukkue Hoffenheimin alkukausi oli loistava, mutta sen jälkeen esitykset ovat ailahdelleet rajusti. Hoffenheim on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä, mutta kurssin on syytä kääntyä pikaisesti jos joukkue halajaa Europeleihin oikeuttaville sijoituksille.

Paderborn on sarjan toiseksi heikon kotijoukkue, kun puolestaan Hoffenheim lukeutuu sarjan parhaimpien vierasjoukkueiden joukkoon. Hoffenheimin kokoonpano on huomattavasti laadukkaampi kuin Paderbornilla, vaikka esitykset ovatkin olleet viime aikoina heikkoja.

Hoffenheimilla on tänään hyvä tilaisuus kääntää kurssinsa suunta, kun vastaan asettuu yksi sarjan tämän hetken heikoimmista joukkueista. Hoffenheimin vierasvoitolle tarjotaan Coolbetilla varsin mukavaa 2,10 kerrointa, joka kelpaa mainiosti mukaan vetolapuille.

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!