Vetovihjeet 22.10: Kaksi valintaa tiistain Mestarien liiga -kierrokselle

Vetovihjeet 22.10: Kaksi valintaa tiistain Mestarien liiga -kierrokselle

Mestarien liiga -ottelut palaavat kalenteriin pienen tauon jälkeen. Tiistai-iltana pelataan jälleen kahdeksan jännittävää ottelua, joista ensimmäiset potkaistaan käyntiin klo 19:55. Tässä vetovihjeet tiistain kierrokselle.

Vetovihjeet 22.10.

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

Valinta: Atletico yli 1,5 maalia (1,87)

Atletico Madrid on avannut Mestarien liiga -kautensa tasapelillä ja voitolla. Vierasjoukkue Leverkusenin startti on puolestaan ollut hieman vaisumpi, sillä joukkue on hävinnyt molemmat UCL-ottelunsa.

Atletico lähtee tämän illan otteluun ennakkosuosikin asemasta vahvan kotiedun siivittämänä. Atleticolla on ollut viime aikoina vaikeuksia maalinteon kanssa, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että Atletico on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun.

Atletico joutuu tulemaan tänään toimeen ilman nilkkavamman saanutta Joao Felixia. Myöskin Stefan Savic sekä Sime Vrsaljko ovat sivussa tämän illan ottelusta. Felixin poissaolo aiheuttaa Atleticon hyökkäyspäähän loven, mutta Diego Costa sekä Alvaro Morata kykenevät paikkaamaan Felixin jättämää aukkoa.

Vierasjoukkue Leverkusenin kauden alku on ollut haastava. Joukkue on kärsinyt Mestarien liigassa jo kaksi tappiota, joten nyt olisi aika palata voittojen tielle, mikäli saksalaiset haaveilevat vielä jatkopaikasta.

Leverkusenin kohtaloksi on koitunut todella rohkea pelityyli. Leverkusenin puolustuslinja on ollut ajoittain todella korkealla ja se on avannut vastustajille todella vaarallisia maalipaikkoja. Tänään Leverkusenin on lähdettävä otteluun hieman varovaisemmin tai muutoin Lukas Hradecky voi joutua poimimaan palloa verkosta useampaan otteeseen.

Atleticon kotietu sekä Leverkusenin viime aikaiset esitykset huomioiden, kotijoukkueen yli 1,5 maalia kelpaa peleihin 1,87 kertoimella.

llmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000€ Jackpot!

Tottenham Hotspur – Crvena Zvezda

Valinta: Crvena Zvezda yli 3,5 kulmapotkua (2,55)

Tiistain toisessa valinnassa katseet käännetään Tottenhamin ja Crvenan väliseen kamppailuun. Spurs on aloittanut tämän kauden todella heikosti ja joukkue on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa. Spurs on voittanut vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan, joten ei ole ihme että Mauricio Pochetinon työpaikka alkaa olemaan vaakalaudalla.

Spursin tilannetta ei helpota Hugo Llorisin poissaolo. Myös keskikentän tärkeimmän miehen, Christian Eriksenin mahdollinen poissaolo aiheuttaa päänvaivaa Mauricio Pochetinolle.

Crvena on aloittanut tämän kauden vahvasti ja siitä hyvänä osoituksena, joukkue nappasi edellisellä Mestarien liiga -kierroksella 3-1 kotivoiton Olympiacosista. Crvena on erittäin vahva kotijoukkue, mutta myös vieraspelien esitykset näyttävät paremmilta viime kauteen verrattuna.

Spurs on kaikesta huolimatta tämän ottelun suosikki, mutta helppoa kotivoittoa on turha odottaa. Crvena tulee saamaan tässä ottelussa hyviä maalipaikkoja, joten vierasmaalin tekeminen ei olisi suuri ihme.

Ottelun lähtökohdat huomioiden, Crvenan yli 3,5 kulmapotkulle tarjottu 2,55 kerroin on sen verran maukas, että se napataan mukaan vetolapuille.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut