Vetovihjeet 21.6: Jatkuuko Liverpoolin dominointi Mersysiden derbyssä?

valioliiga-vihje

Sunnuntain vetovihjeet tulevat Evertonin ja Liverpoolin välisestä ottelusta. Mersysiden derby pyörähtää käyntiin klo 21:00.

Vetovihjeet 21.6.

Everton – Liverpool

Valinta: Alle 2,5 maalia (2,16)

Mersysiden derbyt ovat olleet viime vuosina todellista Liverpoolin juhlaa, sillä Everton on onnistunut voittamaan derbyn edellisen kerran lähes kymmenen vuotta sitten. Tilasto on todella karu, mutta toisaalta Liverpool on ollut viime vuosina astetta kovemmalla tasolla niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Sunnuntai-iltana tullaan näkemään tämän kauden kolmas derby. Liverpool on voittanut tämän kauden aiemmat kohtaamiset. Evertonin kannalta nöyryyttävin tappio nähtiin FA Cupissa, kun Liverpoolin juniorit onnistuivat kaatamaan ”Toffeesin”, joka pelasi lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Mainos alkaa

Ilmaisvetokarkelot – nappaa ilmaisvetoja Everton-Liverpool-ottelusta

Kotijoukkue Evertonin kokoonpanossa on tänään muutamia poissaoloja. Theo Walcott, Yerry Mina sekä Fabian Delph ovat varmasti sivussa tämän illan ottelusta. Andre Gomes on puolestaan tervehtynyt ja mies nähtänee tänään Evertonin avauskokoonpanossa.

Liverpoolin kokoonpanosta ei puutu tänään varmuudella kuin Xherdan Shaqiri sekä Nathaniel Clyne. Mohamed Salahin, Andrew Robertsonin sekä Alissonin pelaaminen on kuitenkin hieman epävarmaa, vaikka kaikki edellä mainitut miehet ovatkin mukana kokoonpanossa.

Mersysiden derbyissä ei olla juhlittu maaleilla

Sunnuntai-illan ottelu on molempien joukkueiden ensimmäinen peli tauon jälkeen, joten joukkueiden vireystilaa voi vain arvuutella. Liverpool lähtee tästä huolimatta tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta on hyvä huomioida, että derbyt ovat aina erilaisia otteluja ”normaaleihin” otteluihin verrattuna.

Mersysiden derbyissä ei olla nähty maalijuhlia viime kausien aikana, sillä viidessä edellisessä derbyssä on nähty vain kertaalleen yli yksi maali. Uskon saman menon jatkuvan myöskin tänään, kun ottelu pelataan tyhjällä Goodison Parkilla.

Coolbet tarjoaa alle 2,5 maalille varsin maistuvan 2,16 kertoimen ja me iskemme siihen kiinni.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!