Vetovihjeet 20.6: Getafe ja Eibar tarjoilevat maaleja La Ligassa

valioliiga-vihje vetovihjeet

Lauantain vetovihjeet napataan tällä kertaa Espanjan La Ligan ottelusta Getafe-Eibar. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 20:30.

Vetovihjeet 20.6.

Getafe – Eibar SD

Valinta: Yli 2 maalia (2,00)

Hienoa kautta pelaava Getafe kohtaa tänään kotinurmellaan sarjapaikastaan taistelevan Eibarin. Molempien joukkueiden tauon jälkeiset ottelut eivät ole sujuneet aivan toivotulla tavalla, mutta tänään on jälleen uusi mahdollisuus palata voittojen tielle.

Getafe taistelee tosissaan jopa Mestarien liiga -paikoista, joten loppukauden otteluiden panokset ovat todella kovat. Myös Eibarin peleissä riittää panosta, sillä joukkue on tällä hetkellä vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Mainos alkaa

La Liga on jälleen käynnissä – nappaa 10€ ilmainen live-veto!

Me lähdemme hakemaan tämän illan otteluun maaleja, vaikka Getafen edelliset ottelut eivät ole olleet varsinaisia maalijuhlia. Getafe on päästänyt todella vähän maaleja kotikentällään, mutta vallitsevassa tilanteessa kotiedun arvo laskee rajusti.

Vierasjoukkue Eibarin seitsemässä edellisessä La Liga -ottelussa on puolestaan nähty yli 2,5 maalia. Kun tähän lisätään vielä fakta joka kertoo, että Eibar on päästänyt vähintään kaksi maalia kuudessa, seitsemästä edellisestä ottelusta niin Coolbetin yli kahdelle maalille tarjottu 2,00 kerroin vaikuttaa varsin mukavalta valinnalta lauantain vetolapuille.

”Yli 2 maalia veto” osuu, mikäli ottelussa nähdään vähintään kolme maalia. Mikäli ottelussa nähdään tasan kaksi maalia niin panokset palautetaan.

Coolbetin La Liga -kohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!