Vetovihjeet 20.10: Jatkaako Liverpool voittoputkeaan Old Traffordilla?

Vetovihjeet 20.10: Jatkaako Liverpool voittoputkeaan Old Traffordilla?

Valioliigassa pelataan tänään todellinen huippuottelu, kun Manchester United ja Liverpool iskevät yhteen Old Traffordilla. Tässä vetovihjeet sunnuntain jännitysnäytelmään.

Vetovihjeet 20.10.

Manchester United – Liverpool

Valinta: Liverpool + yli 1,5 maalia (2,25)

Valinta: Victor Lindelöf saa varoituksen (6,00)

Manchester United ja Liverpool kohtaavat sunnuntain ainoassa Valioliiga-ottelussa. Kovinkaan monet Valioliigan seuraajat eivät varmasti ennustaneet, että Manchester Unitedin sekä Liverpoolin välinen piste-ero olisi kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen peräti viisitoista pistettä.

Manchester Unitedin kauden alku on ollut todella vaisu. Joukkue on onnistunut voittamaan tähän mennessä vain kaksi Valioliiga-ottelua ja paineet Ole Gunnar Solskjaerin ympärillä kasvavat kovaa vauhtia. Unitedin kauden surkein esitys nähtiin edellisellä Valioliiga-kierroksella, kun sarjan heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva Newcastle nappasi Man Utd:lta kolme pistettä.

Man Utd:n suurin ongelma on tällä hetkellä hyökkäyspäässä. Kaikkia ongelmia ei voida kuitenkaan laittaa hyökkääjien piikkiin, sillä myös maalipaikkojen luomisessa on ollut todella suuria vaikeuksia. Omasta mielestäni Man Utd:n peli näyttää tällä hetkellä siltä, että joukkueella ei olisi minkäänlaista pelisuunnitelmaa.

Myös lukuisat loukkaantumiset tuovat lisää vaikeuksia Man Utd:n leiriin. Man Utd:n kokoonpanosta puuttuu tänäänkin hurja määrä pelaajia, kun Paul Pogba, David De Gea, Jesse Lingard sekä Diogo Dalot ovat ottelussa sivussa kaikkien pitkäaikaispotilaiden lisäksi. Luke Shawin, Anthony Martialin sekä Aaron Wan-Bissakan pelaaminen on puolestaan epävarmaa, mutta uskoisin että ainakin osa edellä mainitusta kolmikosta nähdään tänään pelikentällä.

Vierasjoukkue Liverpool lähtee otteluun hyvistä asetelmista. Liverpool on voittanut tähän mennessä kaikki kahdeksan Valioliiga-otteluaan ja eroa Man Cityyn on jo viisi pistettä, vaikka joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Liverpoolin esitykset eivät ole olleet kaikissa voitokkaissa otteluissa huippuluokkaa, mutta tästä huolimatta joukkue on pystynyt raapimaan otteluista täydet pisteet tavalla tai toisella.

Jürgen Kloppin miehistön terveystilanne alkaa olemaan suhteellisen hyvä, sillä Liverpoolin kokoonpanosta puuttuu tänään vain Xherdan Shaqiri sekä Nathaniel Clyne. Mohamed Salahin pelikunto on pieni arvoitus, mutta mies tullaan näkemään tänään pelikentällä hyvinkin todennäköisesti. Joel Matip sekä Alisson ovat puolestaan selvinneet omista vammoistaan ja molemmat miehet nähtänee tänään Poolin avauskokoonpanossa. Etenkin Alissonin paluu on iso asia Liverpoolille, vaikka Adrian tuurasi miestä varsin kelvollisesti.

Manchester Unitedin vaikeudet saavat jatkoa

Kaikki merkit viittaavat tänään vierasvoittoon, vaikka Liverpool ei olekkaan juhlinut viime vuosina Old Traffordilla. Man Utd:n paketti tuntuu olevan tällä hetkellä todella sekaisin ja on hyvin vaikea uskoa, että kurssi olisi kääntynyt tauon aikana. Man Utd:lla on tänäänkin todella paljon poissaoloja ja se verottaa Solskjaerin miehistön iskukykyä rajusti.

Liverpool on ansaitusti tämän ottelun suosikki, vaikka ottelu pelataankin Old Traffordilla. Liverpoolin terävät vastaiskut tulevat olemaan tänään myrkkyä Man Utd:lle, joten vierasvoitto on hyvinkin todennäköinen. Liverpool + yli 1,5 maalia -kohteelle tarjottu 2,25 kerroin kelpaakin näin ollen loistavasti sunnuntain peleihin. Myös Victor Lindelöfin varoitus 6,00 kertoimella on varsin kelvollinen pelikohde, sillä miehelle on helppo ennustaa tänään hikistä iltapuhdetta Man Utd:n puolustuslinjassa.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut