Vetovihjeet 19.07: Atletico Madrid – Real Sociedad | Klo 22:00

valioliiga-vihje vetovihjeet

Espanjan La Ligassa pelataan tänään kauden päätöskierros. Päätöskierroksen peleistä tarkempaan syyniin otettiin tällä kertaa Atletico Madridin ja Real Sociedadin välinen ottelu. Tässä vetovihjeet klo 22:00 alkavaan otteluun.

Vetovihjeet 19.07.

Atletico Madrid – Real Sociedad

Valinta: Atletico (2,12)

Atletico Madrid kohtaa kauden viimeisessä La Liga -ottelussaan Real Sociedadin. Atletico on varmistanut paikkansa tulevan kauden Mestarien liiga -peleihin, mutta La Ligan kolmas sija ei ole vielä täysin varma, sillä Sevillalla on mahdollisuus nousta Atleticon edelle viimeisellä kierroksella.

Atletico on pelannut tauon jälkeen upeasti, sillä joukkue ei ole hävinnyt yhtäkään tauon jälkeistä ottelua. Diego Simeonen suojatit ovat esiintyneet erityisen vahvasti kotikentällään, sillä joukkue on hävinnyt koko kauden aikana vain yhden kotiottelun.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Real Sociedad oli tauon jälkeen suurissa ongelmissa, mutta kurssia on saatu hiljalleen käännettyä parempaan suuntaan. Sociedadilla on kauden viimeisessä ottelussa varsin isot panokset, sillä joukkue saattaa pudota vielä ulos Eurooppa-Liiga-otteluihin oikeuttavilta sijoituksilta.

Real Sociedad on ollut vaikeuksissa Atleticoa vastaan pelatuissa vierasotteluissa, sillä Sociedad on onnistunut voittamaan Ticon viimeksi vieraskentällä vuonna 2013. Sociedad pelaa tänään isommista panoksista kuin Atletico, mutta uskoisin että kotijoukkue haluaa säilyttää kolmannen sijansa La Ligassa.

Atletico lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta. Me luotamme tänään kotijoukkueen vahvan vireen jatkumiseen ja nappaamme lapulle Ticon kotivoiton mukavalla 2,12 kertoimella.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Lue myös: Pesäpallokausi 2020 – Nappaa 10 euron riskitön veto joka viikko

Coolbet
Atletico Madrid-Real Sociedad
Alkaa: 19.7. klo 22:00
Vihje: Atletico
Kerroin: 2.12
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!