Vetovihjeet 18.05: Bremen ja Leverkusen iskevät yhteen maanantai-iltana

Vetovihjeet bundesliiga

Bundesliigan 26 ottelukierros paketoidaan tänään, kun Werder Bremen kohtaa kotikentällään Bayern Leverkusenin. Tässä vetovihjeet maanantain kamppailuun.

Vetovihjeet 18.05.

Werder Bremen – Bayern Leverkusen

Valinta: Leverkusen yli 5,5 kulmapotkua (1,95)

Valinta: Leverkusen + yli 1,5 maalia (2,05)

Bundesliigan 26 ottelukierroksen päättävässä ottelussa kohtaavat Werder Bremen ja Bayern Leverkusen. Vierasjoukkue Leverkusen lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Kentällä nähdään tänään myös suomalaisväriä, kun Niklas Moisander sekä Lukas Hradecky astelevat Bremenin nurmimatolle.

Mainos alkaa

Bremenin ja Leverkusenin välinen ottelu on myös Coolbetin Päivän Peli, joka tarkoittaa sitä, että tarjolla on laskennallinen 100%:n palautus. Päivän Pelissä on tarjolla myös markkinoiden korkeimmat kertoimet!

Kotijoukkue Bremen löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 17 sijalta, joten joukkue taistelee tiukasti sarjassa säilymisestä. Peli ei ole vielä menetetty, mutta pisteitä pitäisi alkaa keräämään tiuhaan tahtiin tulevista otteluista.

Bremen on voittanut Bundesliigassa viimeksi tammikuussa ja kuudesta edellisestä ottelusta on kasassa vaivainen yksi piste. Bremenin yksi suurimmista ongelmista on puolustuspäässä ja siitä todisteena, joukkue on päästänyt tällä kaudella 55 maalia. Se on eniten koko sarjassa yhdessä Mainzin kanssa. Bremen ei ole loistanut myöskään hyökkäyspäässä, sillä joukkue on onnistunut tekemään tähän mennessä vain 27 maalia.

Bremenin kokoonpanosta puuttuvat tänään hyvinkin todennäköisesti Davy Klaassen, Claudio Pizarro, Niclas Füllkrug sekä Ludwig Augustinsson.

Vierasjoukkue Leverkusen on tällä hetkellä Bundesliigan viidennellä sijalla. Eurooppa-liigaan oikeuttava sijoitus alkaa olla jo hanskassa ilman suurta notkahdusta, mutta Leverkusenin suurin tavoite on tietysti Mestarien liigassa. Mestarien liigaan oikeuttavat sijoitukset eivät ole kaukana, mutta pistemenetyksiin ei olisi varaa.

Leverkusen on tällä hetkellä mahtavassa vireessä, sillä joukkue liitelee 10 ottelun tappiottomassa putkessa jos kaikki kilpailut otetaan laskuihin mukaan. Tauko tuli Leverkusenin kannalta varsin huonoon saumaan, mutta toisaalta, tilanne on sama kaikilla joukkueilla.

Leverkusenin kokoonpanosta puuttuu tänään Kevin Volland, mutta muutoin joukkueen terveystilanne on varsin hyvä.

Vain voitto kelpaa Leverkusenille

Kuten jo ylempänä ehdittiin todeta, Leverkusenilla ei ole varaa pistemenetyksiin, jotta Mestarien liiga -paikat eivät karkaa liian kauas. Toisaalta, myös Bremen tarvitsee kipeästi pisteitä putoamiskamppailussa. Bremenin kotietu on tänään varsin minimaalinen, sillä joukkue on koko sarjan heikoin kotijoukkue. Karu fakta kertoo, että Bremen on voittanut tällä kaudella vain yhden kotiottelun Bundesliigassa.

Me hyppäämme maanantai-illan kamppailussa Leverkusenin kelkkaan. Coolbet tarjoaa Leverkusen + yli 1,5 maalia kombolle varsin maistuvan 2,05 kertoimen ja siihen on ehdottomasti syytä tarttua. Myös Leverkusenin yli 5,5 kulmapotkun 1,95 kerroin otetaan mukaan maanantain peleihin.

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!