Vetovihjeet 17.09: Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin!

Vetovihjeet 17.09: Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin!

Tiistain vetovihjeet tulevat Mestarien liigan lohkovaiheen otteluista. Tämän kauden ensimmäiset lohkovaiheen ottelut potkaistaan käyntiin tänään klo 19:55.

Vetovihjeet Mestarien liiga -kierrokselle

Inter – Slavia Praha

Valinta: Inter -1 ahc (1,90)

Inter on avannut kautensa vahvasti uuden valmentajansa, Antonio Conten alaisuudessa. Inter on kerännyt kolmesta ensimmäisestä Serie A:n ottelustaan täydet pisteet, komealla 7-1 maalierolla.

Conte peluuttaa joukkuettaan tutulla 3-5-2 muodostelmalla. Tämä ryhmitys vaatii pelaajilta suurta sitoutumista ja kovaa työmoraalia, mutta ainakin toistaiseksi, peli on lähtenyt kulkemaan mainiosti.

Vierasjoukkue Slavia Praha pelasi Mestarien liigassa viimeksi vuonna 2007. Arpaonni ei suosinut Prahaa tällä kertaa, sillä joukkue arvottiin hurjan kovaan F-lohkoon, jossa pelaavat Inter, Dortmund sekä Barcelona. Slavia Prahan seurajohdon reaktiot olivat varsin huvittavia arvonnan tuloksen paljastuttua.

On sanomattakin selvää, että Slavia Praha on F-lohkon heikoin joukkue. Inter taistelee puolestaan jatkopaikasta Barcelonan ja Dortmundin kanssa. Inter tarvitsee tämän illan ottelusta ehdottomasti kolme pistettä, sillä kovassa F-lohkossa ei ole varaa yhteenkään ylimääräiseen pistemenetykseen.

Conten suojatit ovat aloittaneet kauden vahvasti ja uskon saman menon jatkuvan myös UCL-viheriöllä, joten vetolapuille napataan Inter -1 -valinta. Koska kyseessä on ”Aasialainen tasoitusveto”, niin Interin maalin voitto tuo panoksen takaisin. Kahden maalin voitto tuo puolestaan täyden potin.

Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000€ Jackpot!

Benfica – RB Leipzig

Valinta: RB Leipzig (2,82)

Illan toisessa kohteessa lähdetään hakemaan isoa kerrointa, kun portugalilainen Benfica kohtaa kotikentällään saksalaisen RB Leipzigin.

Kotijoukkue Benfica joutuu tulemaan tänään toimeen ilman päävalmentajaansa Bruno Lagea, joka on toimitsijakiellossa. Benficalla on lukuisia poissaoloja myös kentän puolella, sillä joukkueen kokoonpanosta puuttuu tänään peräti seitsemän pelaajaa.

Vierasjoukkue Leipzig on aloittanut kautensa vahvasti Julian Nagelsmannin alaisuudessa. Vasta 32-vuotias valmentaja teki aiemmin loistavaa työtä Hoffenheimissa ja sama meno näyttäisi jatkuvan myös Leipzigissa.

Leipzigin suurimmat vahvuudet löytyvät tiiviistä puolustuspelistä sekä terävästä vastahyökkäyspelaamisesta. Näiden edellä mainittujen vahvuuksien lisäksi, Leipzig kykenee pitämään myös palloa ja prässämään lujaa tarvittaessa. Nagelsmannin joukkue onkin äärimmäisen monipuolinen sekä muuntautumiskykyinen ryhmä ja se tulee tuottamaan tällä kaudella ongelmia usealle vastustajille.

Ottelu on lähtökohtaisesti tasainen. Benfica on asetettu kertoimissa lievän ennakkosuosikin asemaan kotiedun ansiosta. Benfica kärsii kuitenkin lukuisista poissaoloista, joten katseet käännetään tässä kohteessa vierasjoukkueen suuntaan ja näin ollen Leipzigin voitolle tarjottu 2,82 kerroin otetaan rohkeasti mukaan tiistain peleihin.

Coolbetin UCL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut