Vetovihjeet 17.06: Valioliiga palaa ruutuihin keskiviikkona

valioliiga-vihje vetovihjeet

Valioliiga käynnistyy tänään pitkän tauon jälkeen. Keskiviikon vetovihjeet tulevat Manchester Cityn ja Arsenalin välisestä huippuottelusta.

Vetovihjeet 17.06.

Manchester City – Arsenal

Valinta: Arsenal yli 3,5 kulmapotkua (2,17)

Valioliigan toisella sijalla oleva Man City kohtaa tänään sarjataulukon yhdeksäntenä olevan Arsenalin. Mestaruus on karannut Man Cityltä, mutta Pep Guardiolan miehistö on kuitenkin tukevasti kiinni kakkospaikassa.

Vierasjoukkue Arsenal löytyy vasta sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Sijoitus ei kuitenkaan kerro aivan täyttä totuutta Arsenalin tilanteesta, sillä joukkue taistelee edelleen UEL ja UCL-paikoista yhdessä Chelsean, Tottenhamin, Manchester Unitedin, Wolvesin sekä Sheffieldin kanssa.

Mainos alkaa

Valioliiga palaa tauolta – nappaa 10 euron live-veto!

Man City jättisuosikki keskiviikon ottelussa

Kotijoukkue Man City on asetettu kertoimien perusteella tämän ottelun megasuosikiksi, sillä Arsenalin voitolle tarjotaan vielä tälläkin hetkellä peräti 8,40 kerrointa.

Cityn suosikin asema on osittain perusteltua, mutta tämän hetkinen tilanne tasoittaa ottelun asetelmia huomattavasti. On myös hyvä muistaa, että Cityn kotiedun arvo laskee rajusti, kun ottelu pelataan tyhjille katsomoille.

City ei pelannut tauon aikana ainuttakaan harjoitusottelua kun puolestaan Arsenal on pelannut kesäkuun aikana kaksi harjoituspeliä. Harjoituspelit ovat aina harjoituspelejä, mutta uskoisin että edellä mainituista otteluista on ollut Arsenalille hyötyä.

Etihadilla nähtänee tänään huomattavasti tasaisempi ottelu kuin ennakkoasetelmat antavat odottaa. Me käännämme katseemme tällä kertaa kohti kulmalippuja, sillä Coolbet tarjoaa Arsenalin yli 3,5 kulmapotkulle varsin maistuvaa 2,17 kerrointa. Edellä mainitut asiat huomioiden, Gunnersin kulmien kerroin vaikuttaa varsin hyvältä valinnalta keskiviikon kamppailuun.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!