Vetovihjeet 17.05: Union Berlin haastaa kotikentällään Bayern Münchenin

Vetovihjeet bundesliiga

Bundesliiga käynnistyi eilen kahden kuukauden tauon jälkeen. Eilisten otteluiden järjestelyt sujuivat varsin mallikkaasti, vaikka tyhjät katsomot latistivat tunnelmaa pelikentillä sekä kotikatsomoissa. Pitkä tauko näkyi odotetusti joukkueiden otteissa, sillä harhasyöttöjä sekä epäonnistuneita syöttöjä nähtiin tavallista enemmän. Bundesliiga jatkuu tänään kahdella ottelulla. Tässä vetovihjeet sunnuntaille.

Vetovihjeet 17.05.

FC Union Berlin – Bayern München

Valinta: München yli 7,5 kulmapotkua (2,45)

Valinta: Union Berlin yli 1,5 varoitusta (1,60)

Nousijajoukkue Union Berlin majailee tällä hetkellä sarjan keskikastissa. Nousijajoukkueen esitykset ovat olleet ajoittain loistavia etenkin kotikentällä. Tästä hyvänä osoituksena, Berlin on kaatanut kotikentällään tällä kaudella esimerkiksi Dortmundin sekä Mönchengladbachin. Tänään Berlin ei saa fanejaan katsomoon ja se syö kotiedun arvoa merkittävästi.

Mainos alkaa

Union Berlinillä on jonkin verran poissaoloja, kun  Marvin Friedrich, Akaki Goglia, Yunus Malli, Sheraldo Becker sekä Sebastian Andersson ovat hyvin todennäköisesti sivussa sunnuntain ottelusta. Etenkin joukkueen parhaan maalintekijän, Sebastian Anderssonin sekä puolustuslinjassa luutivan Friedrichin poissaolot aiheuttavat tänään ongelmia Berlinille.

Vierasjoukkue Bayern Münchenin kurssi on kääntynyt hurjaan nousukiitoon vaisun alkukauden jälkeen, sillä München on napsinut 11 edellisestä ottelustaan kymmenen voittoa ja yhden tasapelin. Mahtavat esitykset ovat nostaneet Münchenin jo Bundesliigan piikkipaikalle.

Münchenin kokoonpanosta puuttuu tänään isoja nimiä, mutta Bayernin laadukas materiaali takaa sen, että korvaajia on tarjolla jokaiselle pelipaikalle. Ainakin Philippe Coutinho, Niklas Süle, Corentin Tolisso sekä Ivan Perisic missaavat sunnuntain ottelun.

Pystyykö Union Berlin haastamaan Bayern Münchenin?

München lähtee luonnollisesti sunnuntain otteluun hurjan suurena ennakkosuosikkina. Unionin Berlinin kotietu ei tasaa ottelun asetelmia yhtä paljon kuin normaalissa tilanteessa. Kun yhtälöön lisätään vielä pahat poissaolot niin Berlinin venymiseen on tänään vaikea uskoa.

Münchenin voiton kertoimet ovat niin alhaalla, että niistä on vaikea löytää pelattavaa. Tästä johtuen, turvaudumme tänään kulmapotkuihin. Coolbet tarjoaa Bayernin yli 7,5 kulmapotkulle varsin mukavaa 2,45 kerrointa. Ottelun lähtökohdat huomioiden, kahdeksan kulman saavuttaminen ei pitäisi olla Bayernille ongelma.

vetovihjeet bundesliiga

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!