Vetovihjeet 16.05: Bundesliiga jatkuu kahden kuukauden tauon jälkeen

Vetovihjeet bundesliiga

Bundesliiga potkaistaan käyntiin kahden kuukauden tauon jälkeen. Lauantaina nähdään heti kuuma paikalliskamppailu, kun Dortmund ja Schalke iskevät yhteen klo 16:30 alkavassa ottelussa. Tässä vetovihjeet lauantain herkkupalaan.

Vetovihjeet 16.05.

Dortmund – Schalke

Valinta: Schalke yli 2,5 varoitusta (1,95)

Tauko on ohi! Bundesliiga potkaistaan käyntiin todellisella huippuottelulla, kun Dortmund ja Schalke iskevät yhteen kuumassa paikalliskamppailussa. Dortmund lähtee otteluun kertoimien perusteella suurena ennakkosuosikkina, mutta maailmanlaajuisestikkin mainetta niittäneen ”keltaisen seinän” puuttuminen tasoittaa väkisinkin ottelun asetelmia.

Kotijoukkue Dortmund on tällä hetkellä Bundesliigan toisella sijalla, vain neljä pistettä Bayern Münchenin perässä, eli mestaruushaaveet ovat vielä vahvasti elossa. Dortmund on napannut neljästä edellisestä Bundesliiga-ottelustaan täyden pistepotin, joten vireystila oli kohdillaan ennen tauon alkua.

Mainos alkaa

Dortmundin kokoonpanosta puuttuu tänään useampi tärkeä pelaaja. Esimerkiksi Emre Canin ja Axel Witselin poissaolot aiheuttavat ison loven Dortmundin keskikentälle. Kun loukkaantuneiden pelaajien listalle lisätään vielä Marco Reus sekä Dan-Axel Zagadou niin voitanee todeta, että poissaolot ovat massiivisia.

Nappaa ilmaisvetoja Dortmund-Schalke ottelusta!

Vierasjoukkue Schalke löytyy sarjataulukon kuudennelta sijalta. Schalken esitykset eivät vakuuttaneet ennen tauon alkua ja karu fakta kertoo, että Schalke on voittanut Bundesliigassa viimeksi tammikuussa. Schalken kannalta hyvä uutinen on se, että poissaolijoiden määrä on huomattavasti pienempi kuin kotijoukkue Dortmundilla. Benjamin Stambouli, Salif Sane sekä Omar Mascarell ovat sivussa Schalken kokoonpanosta.

Kuuma paikalliskamppailu tyhjistä katsomoista huolimatta

Dortmundin ja Schalken väliset kohtaamiset ovat aina erityisiä otteluita, sillä perinteinen paikalliskamppailun henki leijailee vahvasti ilmassa. Dortmund on ollut yllättävänkin suurissa vaikeuksissa juuri näissä peleissä, mikä tekee tämänkin päivän ottelusta erittäin mielenkiintoisen.

Dortmundin ja Schalken välisissä kohtaamisissa on heiluteltu kortteja erittäin tiuhaan tahtiin, enkä jaksa uskoa, että tämänkään päivän ottelu tulee poikkeamaan tästä kaavasta. Vierasjoukkue Schalken yli 2,5 varoitukselle tarjottu 1,90 kerroin vaikuttaa sen verran maistuvalta kohteelta, että se on syytä napata mukaan lauantain vetoihin.

bundesliiga

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!