Vetovihjeet 15.10: Suomi kohtaa Armenian huipputärkeässä ottelussa

Vetovihjeet 15.10: Suomi kohtaa Armenian huipputärkeässä ottelussa

Suomi kohtaa tiistai-iltana jalkapallon EM-karsinnoissa Armenian. Klo 19:00 alkavassa ottelussa on hurjan suuret panokset, sillä voitto veisi Suomen erittäin lähelle historiallista kisamatkaa. Tässä vetovihjeet illan herkkupalaan.

Vetovihjeet 15.10.

Suomi – Armenia

Valinta: Suomi + yli 1,5 maalia (2,03)

Tiistai-illan huippuottelussa pelataan isoista asioista, kun Huuhkajat ja Armenia kohtaavat Veritas-stadionilla. Molemmat maat kompuroivat edellisissä otteluissaan. Suomi hävisi Bosnialle tylysti 4-1, kun puolestaan Armenia jäi 1-1 tasapeliin Liechtensteinin kanssa.

Onko Suomi toipunut tappiosta?

Suomi koki viime lauantaina rajun tappion, kun Bosnia löi tauluun tylyt 4-1 lukemat. Bosnia otti ottelun ohjat käsiinsä heti alkuvihellyksestä lähtien ja jätti Suomen vaille mahdollisuuksia. Bosnian kova prässi aiheutti Suomelle isoja ongelmia ja hyydytti Suomen pallollisen pelaamisen lähes kokonaan.

Tänään Suomen vastus helpottuu huomattavasti, mutta löysäilyyn ei ole varaa. Suomen esityksen on parannuttava reilusti, mikäli Huuhkajat haluavat raapia tästä elintärkeästä ottelusta kolme pistettä.

Voittaako Suomi tiistaina? Näin teet kympillä yli 80 euroa!

Molemmilla joukkueilla poissaoloja

Molemmilla joukkueilla on tänään muutamia poissaoloja. Suomen kokoonpanosta puuttuu tänään polveaan loukannut Paulus Arajuuri. Tim Sparvin pelaaminen on puolestaan epävarmaa pohjevamman takia.

Armenia joutuu tulemaan tänään toimeen ilman ykköstähteään, Henrikh Mkhitaryania. Yhden pelaajan poissaolo ei normaalisti kaada joukkuetta, mutta tässä tapauksessa menetys on todella suuri.

Suomi lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta

Suomi voitti Armenian vieraskentällä 0-2, joten Suomi lähtee tämän illan kamppailuun oikeutetusti ennakkosuosikin asemasta. Suomi nauttii tänään myös kotiedusta, vaikka Veritas-stadion onkin hieman vieraampi kotikenttä.

Uskon Suomen palaavan tänään omalle tasolleen kotiyleisön edessä, vaikka panokset ovat järjettömän kovat. Molemmat joukkueet tarvitsevat tämän illan ottelusta voiton ja se tulee varmasti näkymään pelikentällä.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut