Vetovihjeet 14.06: Bilbao ja Atletico palaavat pelikentille sunnuntaina

valioliiga-vihje vetovihjeet

Sunnuntain vetovihjeet poimitaan Athletic Bilbaon ja Atletico Madridin välisestä ottelusta. Sunnuntain ensimmäinen La Liga -ottelu potkaistaan käyntiin klo 15:00.

Vetovihjeet 14.06.

Athletic Bilbao – Atletico Madrid

Valinta: Yli 2 maalia (2,16)

Myös Espanjassa päästään nauttimaan taas jalkapallosta kun La Liga pyörähti käyntiin keskiviikkona. Ottelut pelataan tyhjille katsomoille, mutta pääasia on kuitenkin se, että kausi saadaan pelattua loppuun.

Kotijoukkue Bilbao on La Ligan sarjataulukossa sijalla kymmenen. Bilbaolla on vielä mahdollisuus nousta Eurooppa-Liiga-otteluihin oikeuttaville sijoituksille, mutta se vaatii hyviä tuloksia loppukauden otteluista. Bilbaon ero putoamisviivaan on tällä hetkellä 12 pistettä, joten sarjapaikan säilyttämisessä ei pitäisi olla suuria ongelmia.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Atletico Madrid on hieman yllättäen La Ligan kuudennella sijalla. Kestosuosikit Barcelona ja Real Madrid ovat karanneet kauas, mutta tällä kaudella myös Sevilla, Real Sociedad, Valencia sekä Getafe ovat nousseet taistelemaan jopa Mestarien liiga -paikoista. Näin ollen, Atleticolla on täysi työ saavuttaa UCL-paikka, joka on varmasti joukkueen vähimmäistavoite tälläkin kaudella.

Nähdäänkö San Mamesilla maaleja?

Bilbaon ja Atleticon otteluissa on tehty tällä kaudella vain 1,9 maalia ottelua kohden, joten voitanee todeta että näiden joukkueiden peleissä ei olla nähty maalijuhlia. On kuitenkin syytä huomioida, että joukkueiden keskinäisissä kamppailuissa on nähty alle kaksi maalia viimeksi vuonna 2016.

Taukojen jälkeiset ottelut ovat aina arvoituksellisia, joten panostus on syytä pitää varsin maltillisena. Molemmat joukkueet tarvitsevat tästä ottelusta täyden pistepotin, joten 0-0 tasapeliä ei tulla tänään todennäköisesti näkemään, vaikka olosuhteet ovatkin haastavat.

Coolbet tarjoaa tämän ottelun yli kahdelle maalille tällä hetkellä 2,16 kertoimen. Kyseinen kerroin vaikuttaa sen verran kovalta, että se on syytä napata mukaan sunnuntain vetolapuille.

”Yli 2 maalia veto” osuu, mikäli ottelussa nähdään vähintään kolme maalia. Mikäli ottelussa nähdään tasan kaksi maalia niin panokset palautetaan.

Coolbetin La Liga -kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!