Vetovihjeet 09.11: Bournemouth vierailee Newcastlessa

Vetovihjeet 09.11: Bournemouth vierailee Newcastlessa

Lauantain Valioliiga-kierroksella pelataan kuusi ottelua. Tarkempaan tarkasteluun päätyi tällä kertaa Newcastlen ja Bournemouthin välinen ottelu. Tässä vetovihjeet lauantain otteluihin.

Vetovihjeet 09.11.

Newcastle – Bournemouth

Valinta: Bournemouth (3,00)

Kotijoukkue Newcastle nappasi edellisellä Valioliiga-kierroksella 2-3 vierasvoiton West Hamista. Myös Bournemouthin edellinen ottelu päättyi iloisiin tunnelmiin, kun joukkue kaatoi Manchester Unitedin kotikentällään 1-0.

Newcastle oli tehnyt tällä kaudella kuusi maalia ennen West Hamia vastaan pelattua ottelua. Kolmen maalin tekeminen yhdessä ottelussa olikin näin ollen melkoinen yllätys Steve Brucen miehistöltä. Newcastle teki West Hamia vastaan kaikki maalinsa erikoistilanteista. Kaksi puskumaalia tehtiin kulmapotkuista ja kolmas osuma napsahti Jonjo Shelveyn vapaapotkusta.

Brucen luotsaaman Newcastlen pelisuunnitelma on tullut varsin selväksi. Joukkue luovuttaa pallonhallinnan suosiolla vastustajalle ja vetäytyy omalle kenttäpuoliskolleen puolustamaan 5-4-1 muodostelmassa.

Newcastlen hyökkäyspeli perustuu pitkälti vastahyökkäyksiin ja pitkiin palloihin. Joukkue heittää usein pitkiä palloja laidoille, jolloin Miguel Almiron ja Allan Saint-Maximin pääsevät vauhtiin. West Hamia vastaan, Newcastle sai muutaman hyvän paikan pitkistä palloista Saint-Maximin nopeuden ansiosta, mutta muutoin organisoidut hyökkäykset loistivat jälleen poissaolollaan.

Vierasjoukkue Bournemouth on tehnyt neljässä edellisessä ottelussaan vain yhden maalin, mutta toisaalta oma pää on pysynyt puhtaana kolmessa edellisessä ottelussa. Edellisellä kierroksella Manchester Unitedista napattu 1-0 kotivoitto oli hyvä osoitus Eddie Howen miehistön tämän hetkisestä vireestä. Paljon kritiikkiä saanut puolustuspeli on saatu toimimaan varsin hyvin ja joukkue tekee paljon töitä kentän jokaisella osa-alueella.

Newcastlessa ei nähdä maalijuhlia

Tämän päivän ottelusta on helppo ennakoida varsin vähämaalista, vaikka Newcastlen edellisessä ottelussa nähtiinkin peräti viisi maalia. Eddie Howe on tehnyt kotiläksynsä todennäköisesti varsin hyvin, jolloin Newcastlen nopeille laitureille ei anneta saumoja pitkiin juoksuihin. Tämä tarkoittanee sitä, että Bournemouth saattaa luovuttaa pallonhallintaa Newcastlelle yllättävänkin usein.

Ottelu on ennakkoon todella tasainen, mutta omissa papereissani Bournemouthilla on laadukkaampi kokoonpano sekä valmennus kuin Newcastella. Vierasvoiton hakeminen on aina tietynlainen riski, mutta tänään se kannattaa ottaa. Bournemouthin voitolle tarjottu Coolbetin 3,00 kerroin otetaan mukaan lauantain peleihin.

Muut vetovihjeet:

Southampton – Everton yli 2,5 maalia (2,05)

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut