Vetovihjeet 09.07: Inter vierailee Veronassa torstai-iltana

UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Keskiviikon vetovihjeet napattiin komeasti kiinni 2/2 tuloksella, joten näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa matkaa kohti torstain vihjeitä.

Vetovihjeet 09.07.

Verona – Inter

Valinta: Inter + yli 2,5 maalia (2,25)

Myös torstain vihjeissä suunnataan Italiaan. Torstain valinta tulee klo 22:45 alkavasta Veronan ja Interin välisestä ottelusta.

Verona on pelannut tähän mennessä kelvollisen kauden, sillä joukkue löytyy Serie A:n sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Veronan sarjapaikka on jo varmistettu, mutta toisaalta myös kuuden parhaan joukkoon pääsy alkaa olla mahdotonta, koska piste-ero Napoliin on jo yhdeksän pistettä.

Mainos alkaa

Antonio Conten luotsaama Inter taistelee tosissaan Serie A:n toisesta sijasta yhdessä Lazion sekä Atalantan kanssa. Inter on tällä hetkellä sarjataulukon neljännellä sijalla, mutta ero toisena olevaan Lazioon on vain yksi piste, mikäli Inter voittaa torstai-illan ottelun. Inter hävisi edellisen ottelunsa hieman yllättäen Bolognalle 1-2 lukemin, joten Inter haluaa taatusti palata tänään voittokantaan.

Inter lähtee torstai-illan otteluun ennakkosuosikkina. Verona on ollut Interille historian saatossa varsin suotuisa vastustaja, sillä Verona on onnistunut voittamaan Interin edellisen kerran vuonna 1992.

Veronan otteluissa ei olla nähty koko kauden vertailua katsottaessa kovinkaan paljon maaleja, mutta tauon jälkeisissä otteluissa suunta on muuttunut. Siitä todisteena, Veronan kolmessa edellisessä ottelussa on tehtailtu peräti 13 maalia. Interin tauon jälkeisissä otteluissa on jääty vain kertaalleen alle 2,5 maaliin, joten torstai-illan otteluun on helppo ennustaa maaleja.

Inter tarvitsee tästä ottelusta ehdottomasti voiton. Me luotamme tänään vierasjoukkueeseen ja nappaamme Inter + yli 2,5 maalia yhdistelmävedon lapulle maistuvalla 2,25 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!