Vetovihjeet 08.09: Suomi altavastaajana Italian kimppuun

Vetovihjeet 08.09: Suomi altavastaajana Italian kimppuun

Sunnuntain vetovihjeet tulevat Suomen ja Italian välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin Ratinassa klo 21:45.

Vetovihjeet 08.09.

Suomi – Italia

Valinta: Alle 2 maalia (2,17)

Valinta: Paulus Arajuuri saa varoituksen (4,75)

Suomi ja Italia iskevät tänään yhteen Ratinan Stadionilla. Maat kohtasivat aiemmin maaliskussa, jolloin Italia oli vahvempi 2-0 lukemin.

Suomi nappasi torstaina upean ja erittäin tärkeän 1-0 kotivoiton Kreikasta. Ottelu oli varsin tasainen eikä maalipaikoilla juhlittu. Suomen ainoan maalin teki jälleen kerran Teemu Pukki, joka upotti Glen Kamaran hankkiman rankkarin varmasti maaliin.

Tänään Suomen vastus kovenee entisestään, kun lohkon kärkijoukkue Italia saapuu Ratinan Stadionille. Italia oli karsintojen alkaessa J-lohkon selkeä suosikki. Italia on lunastanut tähän mennessä maalle asetetut odotukset ja johtaa lohkoa puhtaalla pelillä.

Italian kokoonpanosta puuttuu tänään useampi tärkeä pelaaja. Puolustuslinjasta ovat sivussa kokenut luottotoppari Giorgio Chiellini sekä Mattia De Sciglio. Keskikentän suurin poissaolo on Marco Verratti, jonka korttitili täyttyi Armenia vastaan pelatussa ottelussa.

Edellä mainittujen herrojen lisäksi myös Bryan Cristante, Lorenzo Insigne, Moise Kean sekä Nicolo Zaniolo ovat sivussa tämän illan ottelusta.

Ratinassa ei juhlita tänään maaleilla

Italia on ottelun suosikki, vaikka Suomen kotietu tasoittaakin ottelun asetelmia. Suomi on esiintynyt edukseen näissä EM-karsinnoissa, mutta Italian voittaminen vaatii joukkueelta tästäkin huolimatta todellista venymistä.

Tämän illan ottelusta saattaa muodostua varsin tarkka ja vähämaalinen taisto, sillä lähtökohtaisesti tasapeli ei olisi katastrofi kummallekkaan joukkueelle.

Coolbet tarjoaa alle kahdelle maalille varsin kelvollista 2,17 kerrointa ja me iskemme siihen kiinni, sillä maalijuhlia ei Ratinalla tulla todennenäköisesti näkemään. Alle kahden maalin lisäksi, peleihin otetaan Arajuuren varoitus muhkealla 4,75 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut