Vetovihjeet 08.07: Italian Serie A vahvasti esillä keskiviikon valinnoissa

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Keskiviikon vetovihjeet tulevat Italian Serie A:n otteluista. Keskiviikon ottelukierros pyörähtää käyntiin klo 20:30.

Vetovihjeet 08.07.

Genoa – Napoli

Valinta: Napoli + yli 1,5 maalia (2,00)

Putoamiskamppailuun ajautunut Genoa kohtaa tänään kotikentällään Napolin. Genoa on tällä hetkellä sarjataulukon 18 sijalla, joten suora putoaminen on lähellä. Genoan onneksi, ero viimeisellä säilyjän paikalla olevaan Lecceen on vain yksi piste.

Mainos alkaa

Napoli otti edellisellä kierroksella todella tärkeän 2-1 voiton AS Romasta. Napolin loppukauden tavoite on takuulla viidennen sijan saavuttaminen, sillä tämä sija mahdollistaisi Europelit. Taistelu viidennestä sijasta on kuitenkin todella tiukka, sillä AC Milan sekä Roma taistelevat Napolin kanssa samoista sijoituksista.

Napoli on selvästi laadukkaampi ryhmä kuin Genoa. Gattuson miehistö tarvitsee tästäkin ottelusta jälleen täyden pistepotin, joten virheisiin ei ole varaa. Me uskomme Napolin hyvän vireen jatkuvan ja nappaamme keskiviikon vetolapuille Napoli + yli 1,5 maalia kohteen mukavalla 2,00 kertoimella.

Bologna – Sassuolo

Valinta: btts + yli 2,5 maalia (1,72)

Turvallisesti keskikastissa keikkuva Bologna kaatoi hieman yllättäen edellisessä ottelussa Interin 1-2. Bologna on pelannut tauon jälkeen muutoinkin varsin pirteästi, sillä joukkue on hävinnyt vain yhden tauon jälkeisistä otteluistaan.

Vierasjoukkue Sassuolon ilotulitus sai jatkoa viime viikon lauantaina kun joukkue nappasi kotikentällään 4-2 voiton Leccestä. Sassuolo on tehnyt vähintään kolme maalia neljässä edellisessä ottelussa, joten meno on ollut suorastaan hurjaa. Myös omassa päässä on kolissut, sillä joukkueelle on tehty viidessä edellisessä ottelussa peräti 13 maalia.

Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia yhdistelmävedolle tarjottu 1,72 kerroin vaikuttaa ottelun asetelmiin nähden sen verran hyvältä valinnalta, että kohde napataan ehdottomasti mukaan keskiviikon peleihin.

Coolbetin futiskohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!