Vetovihjeet 07.06: Sunnuntain pelivalinnat tarjoavat todellisia jättikertoimia!

valioliiga-vihje vetovihjeet

Sunnuntain seuraavissa vetovihjeissä siirrytään Saksan futisviheriöille. Saksasta lähdetään hakemaan sunnuntain kunniaksi todellisia jättikertoimia. Tässä vetovihjeet sunnuntaille.

Vetovihjeet 07.06.

FC Erzgebirge Aue – Karlsruher SC

Valinta: Karlsruher SC (2,96)

Päivän ensimmäinen kohde potkaistaan käyntiin jo klo 14:30 kun Erzgebirge Aue kohtaa kotikentällään Karlsruherin. Erzgebirge Aue on tällä hetkellä Saksan 2. Bundesliigan sarjataulukossa sijalla 12. Vierasjoukkue Karlsruher on puolestaan ensimmäisellä putoajan paikalla, kahdeksan pistettä Auea perässä.

Erzgebirge Aue on napannut tauon jälkeisistä otteluistaan neljä pistettä. Kahden edellisen ottelun tulokset eivät kuitenkaan ole kovinkaan vakuuttavia, sillä joukkue on päästänyt edellä mainituissa otteluissa peräti kuusi maalia.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Karlsruher on herännyt taistelemaan sarjapaikastaan toden teolla. Joukkue on aloittanut tauon jälkeiset ottelunsa hienosti, sillä joukkue on kerännyt neljästä edellisestä ottelustaan kuusi pistettä. Hyvien tuloksien arvoa nostaa se, että Karlsruher on kohdannut edellä mainituissa otteluissa sarjan kärkipään joukkueita.

Sunnuntain kamppailu tulee olemaan varmasti erittäin tasainen. Aue on kertoimien perusteella ottelun ennakkosuosikki, mutta minimaalinen kotietu sekä Karlsruherin hyvät esitykset tasoittavat ottelun asetelmia. Tasapelin riski on tässä ottelussa erittäin suuri, mutta me lähdemme hakemaan tästäkin huolimatta vierasjoukkueen suoraa voittoa komealla 2,96 kertoimella.

Augsburg – FC Köln

Valinta: Yli 3,5 maalia (2,70)

Myös päivän toisessa valinnassa haetaan todellista jättikerrointa kun Augsburg ja Köln kohtaavat sunnuntain viimeisessä Bundesliiga-ottelussa. Klo 19:00 alkavaan otteluun on helppo ennustaa maaleja, sillä molempien joukkueiden otteluissa on tehtailtu tällä kaudella keskimäärin yli kolme maalia ottelua kohden.

Etenkin vierasjoukkue Kölnin tauon jälkeiset ottelut ovat olleet melkoista ilotulitusta, sillä Kölnin jokaisessa tauon jälkeisessä ottelussa on tehty vähintään neljä maalia. Kotijoukkue Augsburgin ottelut ovat olleet astetta rauhallisempia, mutta joukkue kykenee parhaimmillaan laadukkaaseen viimeistelyyn, kuten Schalke-ottelussa nähtiin.

Coolbet tarjoaa tämän ottelun yli 3,5 maalille komean 2,70 kertoimen ja me iskemme siihen kiinni. Turvallisempaa valintaa hakiessa, myös yli 2,5 maalille saa vielä tällä hetkellä varsin kelvollisen 1,68 kertoimen. Onnea sunnuntain peleihin!

Coolbetin futiskohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!