Vetovihjeet 06.10: Newcastlessa pelataan isoista pisteistä

Vetovihjeet 06.10: Newcastlessa pelataan isoista pisteistä

Sunnuntain vetovihjeet napataan Newcastlen ja Manchester Unitedin välisestä ottelusta. Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina heikossa iskussa, joten tämän illan ottelussa pelataan isoista pisteistä.

Vetovihjeet 06.10.

Newcastle – Manchester United

Valinta: Man Utd (2,06)

Newcastle on aloittanut kautensa odotetun heikosti, kun Steve Brucen miehistö on kerännyt seitsemästä ottelustaan vain viisi pistettä. Newcastlen maaliero on tyly 4-13, joten ei ole sattumaa, että joukkue löytyy sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Newcastlen tämän kauden ainoa valopilkku on ollut tähän mennessä 0-1 vierasvoitto Tottenhamista.

Newcastle hävisi edellisellä Valioliiga-kierroksella Leicesterille peräti 5-0. Leicester hallitsi ottelua suvereenisti alusta alkaen, eikä Newcastlella ollut ottelussa oikeastaan mitään mahdollisuuksia Isaac Haydenin ulosajon jälkeen. Murskaava tappio loi jälleen lisää painetta Steve Brucen ympärille. Fanit vaativat Brucelle potkuja, mutta suurin ongelma potkuissa on se, että korvaajaa ei taida löytyä kovinkaan helposti.

Vierasjoukkue Manchester United pelasi edellisellä ottelukierroksella 1-1 tasapelin Arsenalin kanssa. Tasapeli ei ollut suoranaisesti katastrofi, mutta myös Manchesterissa aletaan olla tyytymättömiä Ole Gunnar Solskjaerin johdattaman joukkueen esityksiin. Man Utd on Valioliigassa vasta sijalla 11, joten kritiikki on osittain aiheellista. Solskjaerin ja Man Utd:n onneksi, myös muut ”kärkiseurat” ovat kompuroineet alkukauden otteluissa.

Manchesterin leirissä painitaan jälleen kerran lukuisien loukkantumisien kanssa. Paul Pogba, Phil Jones, Anthony Martial sekä Jesse Lingard ovat hyvin suurella todennäköisyydellä poissa sunnuntain ottelusta. Aaron Wan-Bissakan pelaaminen on puolestaan epävarmaa.

Onko Newcastle toipunut murskatappiosta?

Steve Bruce antoi pelaajilleen täyslaidallisen kritiikkiä murskatappion jälkeen. Huhut kertovat, että Bruce olisi ottanut yhteen useamman pelaajan kanssa myös harjoituskentällä, joten Newcastlen tilanne ei vaikuta tällä hetkellä kovin hyvältä. Newcastle on varmasti toipunut jollain tavalla viime kierroksen nöyryytyksestä, mutta en jaksa uskoa että Bruce pystyy kääntämään joukkueen kurssia nousuun.

Tämän päivän ottelu ei tule tarjoamaan todennäköisesti maalijuhlia. Manchester United on ollut todella heikko vieraspeleissä, mutta toisaalta Newcastlen kotiesitykset ovat olleet todella huonoja. Man Utd pelasi edellisen kerran kolme päivää sitten, joten lepoetu on Newcastlen puolella.

Man Utd ei ole vakuuttanut tällä kaudella, mutta pelimerkit siirretään vierasjoukkueen puolelle tästä huolimatta. Man Utd:n hyökkäyspeli on ollut aneemista, mutta Arsenalia vastaan pelattu ottelu antoi pieniä pilkahduksia paremmasta huomisesta. Kotijoukkue Newcastle puolustaa pääosin kelvollisesti, mutta joukkueen hyökkäyspeli on ollut todella aneemista eikä siihen ole tullut parannusta yhdessäkään ottelussa.

Manchester Unitedin voitolle tarjottu 2,06 otetaan mukaan sunnuntain peleihin, vaikka tasapelin mahdollisuus onkin tässä ottelussa varsin suuri.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut