Vetovihjeet 06.06: Bayern Münchenin lentokeli saa jatkoa lauantaina

Vetovihjeet bundesliiga

Lauantain vetovihjeet tulevat Bayer Leverkusenin ja Bayern Münchenin välisestä huippuottelusta. Lauantain herkkupala potkaistaan käyntiin klo 16:30.

Vetovihjeet 06.06.

Bayer Leverkusen – Bayern München

Valinta: München -1 (2,15)

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen haastaa tänään kotikentällään Bundesliigan kärkipaikalla olevan Bayern Münchenin. Leverkusen on voittanut jopa hieman yllättäen kaksi edellistä Müncheniä vastaan pelattua ottelua, mutta siitä huolimatta, vierasjoukkue München on lauantain ottelun ennakkosuosikki.

Leverkusen palasi voittokantaan edellisellä Bundesliiga-kierroksella kun joukkue haki 0-1 vierasvoiton Freiburgista. Ennen voitokasta Freiburg-ottelua, Leverkusen hävisi kotikentällään Wolfsburgille peräti 1-4. Wolfsburgia vastaan pelattu ottelu oli Leverkusenin näkökulmasta varsinainen ”ohipeli”, sillä esitys oli kokonaisuudessaan todella heikko.

Mainos alkaa

Ilmaisvetokarkelot – nappaa ilmaisvetoja Leverkusen-Bayern-ottelusta!

Vierasjoukkue München porskuttaa Bundesliigan kärkipaikalla. München on karannut jo seitsemän pisteen päähän Dortmundista, joten mestaruus alkaa näyttää jo varsin todennäköiseltä.

München murskasi edellisellä ottelukierroksella Düsseldorfin peräti 5-0. Tälläkin kaudella hurjaa jälkeä tehnyt Robert Lewandowski iski ottelussa kaksi maalia ja näin ollen mies on enää yhden maalin päässä 30 Bundesliiga-maalin rajapyykin rikkomisesta.

Kykeneekö Leverkusen haastamaan Münchenin?

Leverkusen on pelannut varsin hyvin tauon jälkeisissä otteluissaan, mikäli ylempänä mainittu Wolfsburg-ottelu jätetään pois laskuista. Leverkusen pystyy parhaimmillaan todella laadukkaaseen hyökkäyspelaamiseen, mutta puolustuspelissä on vielä tekemistä sarjan kärkijoukkueisiin nähden.

Leverkusen pelaa tänään kotikentällään, mutta tyhjille katsomoille pelattaessa, kotiedun merkitys on ollut Bundesliigassa hyvin vähäinen.

München on ottelun suosikki ja me luotamme tänään siihen, että vierasjoukkueen mahtava meno saa tänään jatkoa. München on pelannut tauon jälkeen peräti kolme nollapeliä, joten joukkueen tekeminen on kovalla tasolla myös puolustuspelin osalta.

Münchenin kahden maalin voitolle tarjotaan Coolbetilla tällä hetkellä 2,15 kerrointa. Ottelun lähtökohdat sekä joukkueiden vireystilat huomioiden, München -1 kelpaa mukaan lauantain vetolapuille.

Coolbetin Bundesliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!