Vetovihjeet 05.11: Lille pakkovoiton edessä Valenciassa

Vetovihjeet 05.11: Lille pakkovoiton edessä Valenciassa

Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut jatkuvat tiistai-illan kunniaksi. Tämän päivän vetovihjeet tulevat Valencian ja Lillen välisestä ottelusta.

Vetovihjeet 05.11.

Valencia – Lille

Valinta: Valencia (2,03)

Joukkueet kohtasivat edellisellä Mestarien liiga -kierroksella Ranskassa. Lillen kotikentällä pelattu ottelu päättyi lopulta 1-1 tasapeliin, kun Jonathan Ikone pelasti kotijoukkueelle pisteen aivan ottelun loppuhetkillä.

Kotijoukkue Valencian kausi on lähtenyt käyntiin hieman nihkeästi, sillä joukkue löytyy La Ligan sarjataulukon 13 sijalta. Valencia on hävinnyt La Ligassa vain kolmesti, mutta viisi tasapeliä on syönyt paljon pisteitä.

Myös Valencian Mestarien liiga -ottelut ovat lähteneet käyntiin kaksijakoisesti. Ensimmäiseltä kierrokselta  napattu 0-1 vierasvoitto Chelseasta oli Valencialle upea tulos. Hyvää starttia seurasi tyly 0-3 kotitappio Ajaxille. Edellisen kierroksen tasapeli Lillen kanssa ei puolestaan ollut katastrofi, mutta voitto olisi ollut otettavissa.

Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita jopa 10 000€ Jackpot!

Vierasjoukkue Lille lähtee tähän vierasotteluun altavastaajan asemassa. Viime kaudesta heikentynyt Lille on onnistunut voittamaan vain kaksi, kymmenestä edellisestä ottelustaan. Lille on ollut suurissa vaikeuksissa etenkin vieraspeleissään, sillä joukkue ei ole onnistunut voittamaan ainuttakaan reissupeliä Ranskan liigassa. Myös Mestarien liigan vierasottelussa tuli kylmää kyytiä, kun Lille hävisi Ajaxille selvin 3-0 lukemin.

Valencia nauttii kotiedusta

Valencia lähtee kotiottelunsa ennakkosuosikin asemasta. Valencia on esiintynyt kotikentällään varsin hyvin ja kahden edellisen ottelun tulokset ovat olleet varsin hyviä. Valencian kokoonpanosta puuttuvat tänään Mouctar Diakhaby, Carlos Soler, Goncalo Guedes sekä Francis Coquelin. Useasta poissaolosta huolimatta, Valencia saa tänään jalkeille varsin kilpailukykyisen kokoonpanon.

Lille menetti kauden alla usean tärkeän pelaajan, joten viime kauden tapaisia tuloksia ei välttämättä tulla näkemään. Lillen kokoonpanotilanne vaikuttaa ottelun alla varsin hyvältä eikä uusia loukkaantumishuolia ole.

Lille tarvitsee tästä ottelusta ehdottomasti kolme pistettä, sillä muutoin jatkohaaveet voidaan kuopata. Valencia ei ole periaatteessa pakkovoiton edessä, mutta tästä ottelusta olisi tärkeä napata kolme pistettä haastavan loppuohjelman takia.

Lillen pakkovoitto sekä Valencian kotietu huomioiden, kotijoukkueen voitolle tarjottu 2,03 kerroin otetaan mukaan tiistain peleihin.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut