Vetovihje tuplaukseen – päivä 4: Jatketaan menoa single-kohteella!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihje tuplaukseen tulee eilisen tapaan Valko-Venäjän futisliigasta, jonka illan ainoassa matsissa Neman Grodno isännöi Torpedo Zhodinoa.

Vetovihje tuplaukseen:

Neman – Zhodino

Zhodino on onnistunut hilaamaan itsensä sarjakakkoseksi. Voitto tänään tekisi joukkueelle todella hyvää, sillä kolmella pisteellä se nousisi vain pisteen päähän sarjaa johtavasta BATE:sta.

Sarjakakkosen alkukautta ovat leimanneet vähämaaliset hinuttelu-tasapelit ja -voitot, mutta viime aikoina pienimuotoista – positiivissävytteistä – rivien repeilyä on ollut havaittavissa, sillä viimeiseen kolmeen matsiin mahtuvat 3-1- sekä 5-2-voitot.

Mainos alkaa

Tämän illan vastustajalla Nemanilla puolestaan on allaan 2-4- ja 1-3-tappiot, joita edelsi 3-0-voitto.

Yli 2,5 maalia tarjoilee niin houkuttelevan kertoimen, että se napataan kiinni ja toivotaan, että Zhodinon hurlumhei on voimissaan myös tänään. Hinuttelun aika on ohi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!