Vetovihje tuplaukseen – päivä 4: CSKA Moskova isännöi Omskia!

Vetovihje tuplaukseen – päivä 4: CSKA Moskova isännöi Omskia!

Tuplaus se vain puksuttaa yhden lapun voimin eteenpäin. Edessä on niin sanotusti ”neljäs rasti”, ja vetovihje tulee ehkäpä illan herkullisimmasta KHL-matsista.

Vetovihje tuplaukseen:

CSKA Moskova – Avangard Omsk

Illan KHL-kierroksella kohtaavat kaksi suurseuraksi luettavaa joukkuetta, joista varsinkin CSKA on kohtuullisen lämpöisenä, sillä se marssii tällä hetkellä hurjassa 16 ottelun voittoputkessa.

Kotiottelut ovat sujuneet CSKA:lta huikealla tavalla: Viimeisestä 7 ottelusta se on napannut vähintään kahden maalin voiton – ja kaksi näistä voitoista on vieläpä tullut Pietarin SKA:sta (3-1 & 3-1).

Isännät ovat niin järkyttävässä lennossa tällä hetkellä, että myös Omsk kaatunee vähintään kyseisellä kahden maalin erolla. Lapulle napataankin tänään kohde CSKA -1,5.

KHL-KOHTEET!

CSKA Moskova Omsk tuplaus vetovihje

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut