Video: Vessapaperihaaste käy myös treenistä – 13-vuotias lätkäveskari ei antanut rullien yllättää

Video: Vessapaperihaaste käy myös treenistä – 13-vuotias lätkäveskari ei antanut rullien yllättää

13-vuotias lätkäveskari Jackson Silverberg käytti vessapaperihaastetta harjoitteluun kotioloissa. Ainakin se kävi selväksi, että rullat kyllä tarttuvat.

Viime päivinä suureen suosioon noussut vessapaperihaaste alkoi vessapaperin hamstraajien pilkkaamisesta ja karanteenioloihin kyllästyneistä urheilijoista, jotka alkoivat itseään ja muita viihdyttääkseen temppuilemaan vessapaperirullilla.

Nyt haasteeseen on vastannut myös 13-vuotias yhdysvaltalainen jääkiekkomaalivahti Jackson Silverberg. Los Angelesin Junior Kingsissä pelaava Silverberg käytti haasteen treenimahdollisuutena. Kun kaikki urheilutoiminta on pikkuhiljaa rapakon takanakin jäissä, niin lätkäveskarille ei ole myöskään kukaan laukomassa.

Kotioloisssa kiekkojen torjuminen olisi hieman hankalampi ja riskaabelimpi homma toteutettavaksi, joten Silverberg torjui vessapaperirullia. Videon perusteella on vaikea lähteä tuomioita tekemään, että miten hyvin oikea peliväline jäisi haltuun, mutta yhtään vessapaperirullaa ei nuoren kopparin taakse ainakaan päässyt vilahtamaan.

13-vuotias lätkäveskari Jackson Silverberg klaaraa vessapaperihaasteen:

Katso myös: Video: Jesse Puljujärvi vastasi vessapaperihaasteeseen Juha Malisen opein – ohjeet tepsivät liiankin hyvin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut