Leksand-veskari pimahti – löi Olli Palolan brutaalisti tajuttomaksi ja lensi ulos

Olli Palolaa

Leksand-veskari Mantas Armalis sekosi SHL:ssä ja löi Oskarshamnin Olli Palolaa rajusti räpylällään päin näköä.

Oskarshamn isännöi SHL:ssä Leksandia, ja kamppailun toisen erän lopussa kaukalossa kuohahti toden teolla. Olli Palola näytti tökkäävän mailallaan Leksandin maalivahti Mantas Armalista kylkeen, ja tämä meni liettualaiselle pahasti tunteisiin.

Armalis nousi ylös ja löi räpylällään takaa päin lujaa Palolaa päähän. Suomalaishyökkääjä kaatui jään pintaan ja jouduttiin taluttamaan kaukalosta pois verisenä ja sekavana. Armalis komennettiin väkivaltaisuudesta suihkun puolelle.

Palola vietiin jäähallilta suoraan sairaalaan. Leksand voitti ottelun jatkoajalla maalein 2-3, ja Palola ehti laukoa ennen loukkaantumistaan joukkueensa toisen maalin.

– Olli oli hereillä, ja kysyin häneltä, mikä päivä on ja muistaako hän mitään tilanteesta, eikä hän muistanut, Oskarshamnin lääkäri Sadegh Dolatabadi totesi Aftonbladetille.

– Täysin sekopäinen temppu maalivahdilta. Palola yritti nousta, mutta lysähti alas useita kertoja. Hän on todella väsynyt ja hänellä on vaikeuksia avata silmiään, lääkäri totesi haastattelussa.

Leksand-veskari lyö Olli Palolaa rajusti turpaan:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Uskomaton hässäkkä – Bruinsin maali oli kuin noiduttu eikä Kraken saanut kiekkoa millään sisään


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,