Video: Verona-pakilta käsittämätön räpellys – haltuunotto meni täysin poskelleen, omissa kolisi heti

Koray Günter Verona lysähdys / Pallomeri.net

Verona-puolustaja Koray Günterin kohdalle osui synkkä hetki ja kämmi, joka taatusti syö miestä, mutta samalla myös viihdyttää muita. 

Verona ja Atalanta tasasivat pisteet maalein 1-1 lauantain Serie A -kierroksella, mutta 50. minuutin kohdalla ottelu näytti saavan musertavan käänteen kotijoukkueen kannalta.

Veronan topparit olivat avaamassa peliä, kun Koray Günterille kävi kummallinen ja hyvin koomisen näköinen oikosulku. Hän sai joukkuetoveriltaan helpon näköisen syötön, mutta räpelsi totaalisesti vastaanottaessaan palloa.

Günter astui pallosta mystisesti yli ja tuli haltuunoton sijaan antaneeksi kantapääsyötön taaksepäin. Ongelmana tilanteessa oli se, että Günter oli alin mies, joten Atalantan Duvan Zapata pääsi iskemään irtopalloon kiinni ja rynni maalintekoon.

Mainos alkaa

Günter otti kaikesta päätellen mokansa raskaasti ja heti, kun pallo oli mennyt omaan verkkoon, hän lysähti naamalleen kentän pintaan. Günterin onneksi hänen joukkuetoverinsa Matteo Pessina kävi kuittaamassa takaiskun 59. minuutilla.

Verona-pakki Koray Günter säheltää pallon suoraan vastustajalle: