Veripalvelusta Mestiksen pääyhteistyökumppani – tavoitteena pelastaa tuhansia ihmishenkiä

Veripalvelusta Mestiksen pääyhteistyökumppani – tavoitteena pelastaa tuhansia ihmishenkiä

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu on Mestiksen uusi pääyhteistyökumppani. Yhteistyösopimus on pituudeltaan kolmivuotinen.

– Mestiksellä on sekä vahvaa paikallistoimintaa että hyvät viestintäkanavat, joten heillä on mahdollisuus kannustaa ja haastaa verenluovutukseen iso joukko myös sellaisia suomalaisia, joita meidän viestintämme ei muuten tavoita.  Jos tämä joukko lähtee tosissaan liikkeelle, meillä on upea mahdollisuus moninkertaistaa apu potilaille. Tarvitsemme tällä hetkellä erityisesti lisää uusia verenluovuttajia 18 vuotta täyttäneistä, kertoo Veripalvelun yhteisömarkkinoinnin koordinaattori Kaisu Maijala tiedotteessa.

Mestis haluaa yhteistyöllä korostaa omia arvojaan ja kumppanuus tulee jatkossa näkymään myös vahvasti sarjan arjessa. Esimerkiksi helmikuun aikana lanseerataan Veripalvelun kuukauden vastuulliset pelaajat, jotka erottuvat kaukalosta punaisella kypärällä.

– Me Mestiksessä haluamme vahvasti elää arvojemme mukaisesti ja vaikuttaa yhteiskunnallisesti. Haluamme olla näyttämässä esimerkkiä, että urheilussa on voimaa ja sillä voidaan tehdä hyvää isossakin mittakaavassa. Samalla haluamme rikkoa perinteistä ajatusmallia siitä, kuinka urheilumarkkinointi yleisellä tasolla toimii, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro tiedotteessa.

Lue asiasta lisää Mestiksen tiedotteesta.

Veripalvelusta Mestiksen uusi pääyhteistyökumppani

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut