Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Mestarien liigan kohteilla jatketaan!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Mestarien liigan kohteilla jatketaan!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänäänkin jalkapallon Mestarien liigasta, jossa luotetaan jälleen ennakkosuosikkien suoritusvireen pitävyyteen.

Ilmainen futisvisa! Veikkaa Ajax-Chelsea-ottelun tapahtumia ja voita ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Genk – Liverpool

Poolin UCL-taival alkoi 2-0-vierastappiolle Napolille, jota seurasi 4-3-voitto Salzburgista. Hallitseva mestari onkin kahden ottelun  jälkeen lohkon kolmospaikalla, mikä ei varmastikaan ole se, mitä Kloppin miehistö lähti tältä kaudelta hakemaan.

Nyt vastassa on lohkon ennakkoon heikoin joukkue, yhden pisteen kahdesta ottelusta kerännyt Genk. Vain ja ainoastaan voitto kelpaa Valioliigaan piikkipaikalla olevalle Liverpoolille tuliaisiksi Belgiasta.

Slavia Praha – Barcelona

La Ligaa johtava Barcelona pelasi Mestarien liiga -avauksessaan 0-0-vieratasurin Dortmundia vastaan. Tämän jälkeen Barca pääsi myös voiton makuun, kun Inter kaatui kotikentällä 2-1.

Slavia Praha avasi UCL-kautensa hienosti venymällä Interin vieraana 1-1-tasuriin, mutta kotiavauksessaan se kärsi 0-2-tappion Dortmundille.

Tshekkijoukkue on ollut kotimaan sarjassa vakuuttavassa vireessä, mutta samaa voidaan sanoa Barcelonan viime aikojen vireestä La Ligassa. Tasoero näiden joukkueiden välillä on valtava, ja tämä reissupeli on sellainen, josta Barcelonan tulisi ehdottomasti kairata voitto kotiin Interin ja Dortmundin täydentämässä kovassa F-lohkossa.

RB Salzburg – Napoli

Yllä mainitut kohteet eivät aivan riittäneet vaadittuun 2,00:n kertoimeen, joten Salzburgin ja Napolin kohtaamisesta lapulle napataan mukaan äärimmäisen varmalta tuntuva kohde.

Italialainen suurseura lähtee otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina. Tuplauslapulle kelpaa tässä kohtaa kuitenkin niin pieni kerroin, että jopa Napoli +3 riittää – ja se myös naulataan kiinni.

Olisihan se melkoinen ihme ja sensaatio, mikäli Napoli kolmella tai useammalla maalilla Itävallassa kaatuisi; sen verran vakuuttavaa joukkueen pelaaminen on tällä kaudella ollut.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus vetovihjeet 23-10

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut