Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigaa poimitaan myös tälle lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet nojaavat tuplauksen osalta Liigan avausfinaalin tapahtumiin, ja samaa kaavaa noudatetaan myös triplauksessa!

Tsekkaa myös: LIIGA-KISA! – Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Lukko – TPS

Myös triplauksen puolella tartutaan kiinni Liigan avausfinaaliin – kuitenkin hieman eri näkövinkkelistä. Lukko tulee mitä todennäköisimmin viemään homman nimiinsä, mutta TPS on osoittanut maalinteon osaamisensa jo Pelicans- sekä HIFK-sarjoissa.

Tähän nojaten lapun avauskohteeksi kaivetaankin ottelun yli 4,5 maalia, josta saa varsin kelpo kertoimen. Tuskinpa mitään tolkuttomia maalijuhlia on luvassa, mutta 3-2- tai 4-2-tyyppinen lopputulos on hyvinkin mahdollinen skenaario.

Tampa Bay – Dallas

Tampa Bay ja Dallas kohtasivat jo keskiviikon kierroksella, josta saammekin hieman osviittaa, mitä mahdollisesti perjantaina on luvassa. Tuon ottelun Tampa vei nimiinsä lukemin 6-2.

Muutenkin homma on kotijoukkueella sujunut, sillä viimeisimmästä seitsemästä ottelusta saldona on kuusi voittoa. Dallas puolestaan on ajautunut viiden ottelun mittaiseen tappioputkeen.

Tampa Bayn ML-voitto täydentää lapun!

HUOM! Mikäli 10€ riskitön veto jääkiekkoon kiinnostaa, niin sellaisen pääset lunastamaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Triplaus-kampanjan pariin puolestaan pääset alla olevasta painikkeesta.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!