Venezuela-Argentiina näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Venezuela-Argentiina näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Copa América on edennyt puolivälierävaiheeseen, joten on aika erotella jyvät akanoista. Tässä live stream Venezuela-Argentiina-otteluun.

Venezuela-Argentiina – Copa America -live stream

Kahdeksan parasta joukkuetta on enää mukana turnauksessa, joten jännitys alkaa kohoamaan. Futisfaneja herkutellaan myös otteluiden alkamisaikojen suhteen, sillä kaksi puolivälieristä alkaa jo klo 22:00.

Toinen näistä on Venezuelan ja Argentiinan kohtaaminen, joten nyt on mahdollisuus nauttia Lionel Messin edesottamuksista maajoukkuepaidassa. Argentiinan turnaus käynnistyi alavireisesti, mutta Qatar-voitto pelasti maan katastrofilta. Nyt on kuitenkin edessä seuraava haaste, sillä putoaminen puolivälierissä olisi yhtäläisti todella surkea tulos.

Johdattaako Messi ja Sergio Agüero Argentiinan voittoon vai laittaako Venezuela tähtinimet kesälomille? Ottelu käynnistyy perjantai-iltana klo 22:00 ja se näkyy suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Alta löydät ohjeet lähetyksen käynnistämiseen.

Näiden taiturimaisten pelaajien ja laadukkaiden joukkueiden otteita pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta, mistä näet jokaisen ottelun ilmaiseksi. Mitään sen ihmeellisempää et lähetysten katseluun tarvitse kuin Unibetin pelitilin, josta löytyy vähintään 1€ saldoa.

LIVE STREAM AUKI!

Copa América – puolivälierien otteluohjelma:

28.6. klo 03:30 Brasilia – Paraguay

28.6. klo 22:00 Venezuela – Argentiina

29.6. klo 02:00 Kolumbia – Chile

29.6. klo 22:00 Uruguay – Peru

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut