Video: ”Oletko kännissä tänään?” – Venäläispelaaja kiehui tuomarille Antwerpenin ATP-turnauksessa

Venäläispelaaja Karen Khachanov / Pallomeri.net

Venäläispelaaja Karen Khachanov poltti proppunsa totaalisesti, kun jatkuvat tuomarivirheet pistivät hänelle kapuloita rattaisiin.

Venäläispelaaja Karen Khachanov menetti malttinsa totaalisesti Euroopan avoimen tennisturnauksen puolivälierässä, kun tuomarin päätökset menivät häntä vastaan.

Dan Evansia vastaan pelanneella Khachanovilla oli erittäin pätevät perusteet maltinmenetykselle, sillä ottelun tuomari Adel Nour teki videoiden mukaan aivan karmivia päätöksiä.

Ensimmäinen pitkä keskustelu Khachanovin ja Nourin välillä käytiin ensimmäisessä erässä, kun Nour tuomitsi Khachanovin lyönnin menneen pitkäksi. Khachanovin lyönti oli tv-uusinnan perusteella selvästi sisäpuolella. Khachanov ei ymmärtänyt miksi Nour tuomitsi tilanteen itse, kun paikalla on linjatuomarit juuri kyseistä tarkoitusta varten.

Toisen erän päätteeksi nähtiin rajumpi yhteenotto, kun Khachanov katsoi, että Evansin kämmenlyönti oli mennyt leveäksi, mutta linjatuomari katsoi pallon pysyneen rajojen sisäpuolella. Myös tuomari Nour oli samaa mieltä, eikä vaihtanut tuomiota.

– Tämä on vitsi. Jokainen näki, että se meni leveäksi. Oletko kännissä tänään? Mitä teet täällä? Sinun ei pitäisi olla täällä, Khachanov kiehui.

Evans käytti ottelupallonsa heti tapahtuneen perään, jonka jälkeen Khachanov potkaisi verkkoa ja pieksi mailallaan tuomarin tuolia ennen kuin lähti kentältä.

Khachanovia ei diskattu vaikka purkaus menikin varsin pitkälle. Evans voitti ottelun lopulta erin 3–6, 7–6 (8–6), 6–4.

Khachanov julkaisi Twitter-tilillään jälkeenpäin pahoittelutekstin, jossa hän avasi tapahtunutta.

– Se oli tunteikas, monimutkainen ja vaikea ottelu. Juttelin tuomarin kanssa ottelun jälkeen. Hän oli erittäin pahoillaan ja pahoitteli minulle tekemiään virheitä. Pyysin häneltä anteeksi käyttäytymistäni. Loppujen lopuksi olemme kaikki ihmisiä ja teemme virheitä. En halunnut loukata ketään millään tavalla ja käyttäytyä tällä tavoin. En vain pystynyt kontrolloimaan tunteitani noissa kriittisissä hetkissä, jotka vaikuttivat ottelun lopputulokseen, Khachanov tilitti.

Venäläispelaaja Karen Khachanov vääntää tuomarin kanssa ensimmäisen kerran:

 

View this post on Instagram

 

Controversy everywhere… . #tennis #tennistv #atp #khachanov #europeanopen2020

A post shared by Tennis TV (@tennistv) on

Khachanov kilahtaa toisen erän lopussa, kun päätuomari sekä linjatuomari mokaavat:

Katso myös: Video: UFC-debytantti Phil Hawes iski pöytään murskaavat näytöt – juttu selvä 18 sekunnissa