Video: Venäläinen painonnostaja loukkaantui karmivasti – jalat pettivät kesken 400 kg noston

venäläinen painonnostaja Aleksander Sedykh / Pallomeri.net

WRPF-organisaation EM-kisoissa nähtiin hirvittävä loukkaantuminen, kun painonnostaja Alexander Sedykhin kroppa petti kesken 400 kg noston.

Venäläinen painonnostaja Alexander Sedykh loukkaantui vakavasti WRPF:n EM-kisoissa, jotka pidettiin Moskovan lähistöllä. Sedykh yritti 400 kg kyykkyä, kun hänen molemmat polvensa murtuivat kesken yrityksen ja hän vältti täpärästi painojen alle lyhistymisen.

Sedykh vietiin välittömästi lähimpään sairaalaan, jossa hänen molempiin polviinsa jouduttiin tekemään monimutkaiset operaatiot.

– Pääasia on nyt se, että minun pitää maata täysin liikkumatta seuraavat kaksi kuukautta. Sen jälkeen minut opetetaan uudestaan kävelemään. Toipuminen tulee viemään aikaa. Reisilihakseni ommeltiin takaisin ja kasaan ja molemmat polveni koottiin uudestaan, Sedykh kertoi venäläsimedialle.

Mainos alkaa

Sedykhin toipumisaikataulua on vielä täysin mahdotonta ennustaa, kuten myös sitä pakottaako vamma hänet lopettamaan uransa. Sedykh ei ole vielä tehnyt minkäänlaisia päätöksiä sen suhteen aikooko hän edes yrittää jatkaa urheilu-uraansa.

Painonnostaja Alexander Sedykh loukkaantuu vakavasti:

Katso myös: Video: Ei se vain aina lähde – Washington Nationalsin pressuryhmä tumpeloi koomisesti ja ottelu keskeytettiin