Video: Venäjän entinen maajoukkuetähti pimahti – pahoinpiteli tuomarin amatöörisarjan ottelussa

Venäjän Roman Shirokov / Pallomeri.net

Venäjän entinen maajoukkuetähti Roman Shirokov on massiivisen kohun keskellä, sillä mies pahoinpiteli rajulla tavalla erotuomarin amatöörisarjan ottelussa.

Venäjän maajoukkueessa 57 maaottelua pelannut Shirokov pelasi uransa huippuvuoden Pietarin Zenitissä, jossa venäläinen nähtiin sekä keskikentän pohjalla että topparina.

Meriitit eivät kuitenkaan tuo ilmeisesti järkeä kentälle, sillä Shirokov pimahti täydellisesti maanantaina Moskovassa pelatussa amatöörisarjan ottelussa.

Kaikki sai alkunsa, kun erotuomari ei viheltänyt Shirokovin joukkueelle rangaistuspotkua. Tämä sai entisen ammattilaisen veren kiehahtamaan ja huutelu palkittiin lopulta punaisella kortilla. Homma ei kuitenkaan jäänyt tähän, vaan punainen kortti oli ainoastaan bensaa liekkeihin. Seuraavaksi Shirokov tinttasi erotuomaria nyrkillä päähän, minkä jälkeen mies vielä potki maassa maannutta oikeudenjakajaa.

Shirokov on hyllytetty lopuista amatöörisarjan otteluista, mutta vielä on auki, että johtaako tapaus jopa rikosilmoitukseen.

Venäjän entinen maajoukkuetähti pahoinpiteli tuomarin amatöörisarjassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: